(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Tampereella monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Vahvistamme nyt Pohjolan henkilöasiakkaiden omaisuusvakuutuspalveluiden Tampereen tiimiä uusilla kokoaikaisilla korvausneuvojilla.


Tehtävässä pääset käsittelemään omaisuusvahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavassa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjola Vakuutuksen vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan sekä laadukkaasti että tehokkaasti.


Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan, joka jakaa osaamistaan aktiivisesti. Kehität sekä omaa että yksikön toimintaa ja vaikutat tätä kautta koko omaisuusvahinkojen korvausten toimintamallien kehittymiseen. Olet joustava niin työaikojen kuin sujuvan asiakaskohtaamisenkin näkökulmasta. Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ratkaisemiseen. Päivittäisessä työskentelyssäsi korostuvat erinomaiset vuorovaikutustaidot, uusien asioiden jatkuva oppiminen, sekä näppärät IT-taidot. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta. Sujuvan suomen lisäksi myöskään ruotsin tai englannin kielen osaamisesta ei ole haittaa.


Työt alkavat huhtikuun alkupuolella ja tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen tammikuun 2021 loppuun saakka. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-18 välille. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa ja arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Työaikasi on liukuva, ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Työpiste sijaitsee Tampereen Hervannassa.


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 26.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Hakuaikaa jatkettu 2.3. saakka.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/korvausneuvojia-pohjola-vakuutukselle-tampereelle-3/


Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen. 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.​


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.