(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvojia OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme vuokratyösuhteeseen kahta korvausneuvojaa OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun Helsinkiin.


Tehtävät


Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden vastuu- ja oikeusturvavahinkojen tiimissä Helsingin Vallilassa. Tehtäviin kuuluu yritysten vastuuvahinkojen ja oikeusturvahakemusten hoitaminen yhdessä asiakkaiden, vahingon kärsineiden, sekä asiamiesten kanssa.


Odotamme


Etsimämme henkilö on palveluhenkinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, vastuullinen, sekä halukas oppimaan uutta ja kehittymään. Hän pystyy itsenäiseen työhön, tekee reippaasti ja rohkeasti ratkaisuja ja on innokas oppimaan sekä oma-aloitteisesti ottamaan asioista selvää. Lisäksi hän ei pelkää tarttua puhelimeen ja setviä myös hankalia tilanteita asiakkaiden kanssa. Tunnistitko itsesi? Olet siinä tapauksessa mahdollisesti etsimämme henkilö!


Toivomme lisäksi


- erinomaisia asiakaspalvelutaitoja


- oikeustieteellistä koulutustaustaa (tehtävään sopii esim. alan opiskelija)


- sujuvia IT taitoja


Katsomme myös eduksi vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuden tuntemisen sekä ruotsin kielen osaamisen.


Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme myös hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Tarjoamme


Työsuhde alkaa 12.11.2018 ja on määräaikainen 31.8.2019 saakka. Kyseessä on osa-aikainen työsuhde, ja toivomme että valittu henkilö voisi työskennellä joustavasti vähintään kolmena päivänä viikossa talven/kevään aikana sekä kesällä elokuun loppuun saakka täysillä tunneille.


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 24.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.


Tiedot


Haku päättyy: 24.10.2018


Työ alkaa: 12.11.2018


Työsuhteen kesto: Määräaikainen


Työaika: osa-aikainen


Työpaikan sijainti: Helsinki


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28995&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.


Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla kautta Suomen.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.