(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvojia OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Haemme korvausneuvojia OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun. Työllistyt Opsetin kautta elämäntilanteeseesi sopivasti joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen 2.5.2019 - 30.4.2020 ajalle.

Korvausneuvojana työskentelet OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden omaisuuskorvaustiimissä. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineinä Sinulla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OP:n vahinkojärjestelmät. Korvausneuvojana teet myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.


Toivomme aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja IT- taitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi.


Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.


Saiko tämä ilmoitus innostuksesi heräämään? Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 20.3.2019, aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=30073&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.