(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvojia OP Vakuutuksen omaisuuskorvaus tiimiin Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet halukas palvelemaan asiakkaita puhelimitse? Pystytkö pitämään monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa ja onko sinulla reipas ja huolellinen työskentelyote?


Mikäli vastasit kyllä, haluamme Sinut mukaan joukkueeseemme!


Haemme kokoaikaisia korvausneuvojia OP Vakuutuksen omaisuuskorvaus tiimiin Ouluun.


Korvausneuvojana työskentelet OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden omaisuuskorvaustiimissä. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineinä Sinulla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OP:n vahinkojärjestelmät. Korvausneuvojana teet myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä omaat vahvat tietotekniset taidot. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi.


Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.


Työt alkavat 3.12.2018 ja määräaikainen vuokratyösuhde 30.9.2019 asti solmitaan Opset Oy:n kanssa.


Miltä kuulosti?


Jos Sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, voit tavoitella Krista Merikantoa numerosta p. 040 585 7960 ti 6.11. klo 13-15 ja ke 7.11. klo 13-15.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29140&jc=1


Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 14.11.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.


Käy katsomassa mitä työntekijämme kertovat Opsetilla työskentelystä https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.