(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvojia henkilövakuutuksiin Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Tampereella monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Vahvistamme nyt Pohjolan henkilöasiakkaiden henkilövakuutuspalveluidenTampereen tiimejä uusilla kokoaikaisilla korvausneuvojilla.


Tehtävässä pääset käsittelemään henkilövahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavassa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan sekä laadukkaasti että tehokkaasti.


Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan sekä taidon oman osaamisesi jakamiseen. Haluat kehittää omaa toimintaasi, yksikön toimintaa ja sitä kautta koko henkilövahinkojen korvausten toimintamalleja. Olet joustava työaikojen suhteen ja ymmärrät joustavuuden merkityksen sujuvien asiakaskohtaamisten varmistamiseksi. Tehtävä edellyttää valmiutta vuoro-sekä puhelin työskentelyyn. On tärkeää, että asenteesi on ykkösluokkaa ja sinulla on tahtoa asiakkaidemme vahinkotilanteiden ratkaisemiseen. Sinulla on kohtaamisissa kyky varmistaa asiakaskokemus, tehokas toiminta sekä vahinko menon hallinta. Sinulla on rohkeutta ja kykyä nopeaan, itsenäiseen päätöksentekoon sekä uusien asioiden oppimiseen. Hyvä paineensietokyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta. Englannin ja etenkin ruotsin kielitaito katsotaan eduksesi.


Työt alkavat mahdollisimman pian, viimeistään maaliskuun puolessa välissä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen 28.2.2021 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-18 välille.


Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa ja arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Työaikasi on liukuva, ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Työpiste sijaitsee Tampereen Hervannassa. 


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 24.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.


Hakulinkki:


https://opset.fi/tyopaikka/korvausneuvojia-pohjola-vakuutukselle-tampereelle-4/


Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. ​


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. ​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Vaasassa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.