(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvojia, Ajoneuvokorvauspalvelut, Pohjola Vakuutus, Oulu
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Ajoneuvokorvauspalveluihin KORVAUSNEUVOJIA Ouluun 

Korvausneuvojana sinulla on merkittävä rooli erinomaisen asiakaskokemuksen luomisessa. Autat asiakkaitamme ajoneuvo- tai liikennevahingon sattuessa huomioiden heidän yksilölliset tarpeensa. Vastaat laadukkaiden ja kustannustehokkaiden korvausratkaisujen toteutumisesta ja varmistat yhdessä kumppaniemme kanssa, että ikävä vahinkotilanne näyttäytyy asiakkaalle mutkattomana palvelukokemuksena. Toimit monikanavaisessa työympäristössä sähköisiä kanavia sekä puhelinta hyödyntäen. Tärkeänä tehtävänäsi on myös ylläpitää ja kehittää omaa vakuutus- ja korvausasiantuntemustasi sekä -osaamistasi muuttuvassa toimintaympäristössä. Jos palat halusta auttaa, sinulla on vahvaa kokemusta asiakaspalvelusta ja tunnet jo ennestään vakuutus- tai korvaustoimintaa sekä sinulta löytyy ”kyllä onnistuu” asenne, tämä tehtävä on sinua varten!

Haemme korvausneuvojia vakituisiin tehtäviin (kokoaikainen työ), määräaikaisiin tehtäviin (kokoaikainen työ 31.12.2021 saakka) sekä osa-aikaisiin, toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Osa-aikaisuus mahdollistaa joustavan työskentelyn asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa (arkisin klo 8-18).  Odotamme sinun voivan sitoutua säännölliseen 15 tunnin viikkotyöaikaan, mutta tarjoamme mahdollisuuden tehdä halutessasi lisätunteja 38 viikkotuntiin saakka.

Olisitko sinä hakemamme osaaja?

Olet tiimiorientoitunut ja tunnistat vahvuuksiksesi erinomaiset asiakaspalvelu-, yhteistyö-, sekä vuorovaikutustaidot. Olet vastuullinen ja viihdyt ongelmanratkaisua ja osaamisesi soveltamista vaativissa tehtävissä - otat selvää asioista, omaksut tietoa nopeasti sekä jaat tietämystäsi ja osaamistasi myös muille. Sinulla on tahtoa ratkaista asiakkaidemme vahinkotilanteet kokonaisvaltaisesti ja edesauttaa vahingonkärsineiden sujuvaa paluuta takaisin arkeen. Osaat myös kohdata asiakkaan tunnepitoisissakin tilanteissa rakentavasti, empaattisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativa työ on sinulle ominaista ja olet tottunut tekemään päätöksiä myös paineen alla. Puhelin on sinulle luontainen työväline ja osaat viestiä monimutkaisistakin asioista ymmärrettävästi ja selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Kokemus vakuutus- tai pankkipalveluiden asiakaspalvelusta ja/tai korvauskäsittelystä katsotaan toki eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Panostamme kattavaan valmennukseen ja olemme valmiita perehdyttämään sinut alalle. Toivommekin tiimiemme vahvistuksesi henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan osaamisensa kehittämiseen pidemmälläkin tähtäimellä. Ammattikorkeakoulututkinnosta sekä englannin ja ruotsin kielen taidoista on apua tehtävässä menestymisessä.
 
Mitä sinä voit odottaa meiltä?

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. Jatkuva oppiminen ja yhdessä onnistuminen ovatkin keskeisiä menestystekijöitämme. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä ja kasvattaa osaamistaan työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja, esimies sekä kollegat.  

Ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen, toiminnan jatkuva kehittäminen, tapa toimia ”kerralla kuntoon” periaatteella ja halu auttaa muita onnistumaan ovat meille menestymisen edellytyksiä. Tarjoamme sinulle uusiutuvan työympäristön, jossa pääset kehittämään ajoneuvovakuuttamisen palveluita asiakastyytyväisyys edellä. Pääset mukaan rakentamaan uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa. 

Saat lisäksi käyttöösi OP Ryhmän kilpailukykyiset edut, kuten henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut, kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle.

Joko päätit hakea?

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopivat tähän tehtävään ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 20.9.2020 mennessä. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Huom! Merkitsethän hakemukseesi selvästi, mistä tehtävästä olet kiinnostunut (vakituinen, määräaikainen ja/tai osa-aikainen työaika).

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.