(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Henkilöasiakkaiden henkilövakuutuspalveluun Kuopioon määräaikaiseen työsuhteeseen 24.7.2020 asti korvausneuvojaa.

 

 

KORVAUSNEUVOJA

 

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Korvausneuvojana tuotat laadukkaita korvausratkaisuja vakuutusehtojen ja lakien mukaan. Varmistat kaikissa asiakaskohtaamisissa ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottamisen sekä tehokkuuden ja vahinkomenon hallinnan. Haluaisitko sinä näyttää kykysi korvausneuvojana, laaja-alaisena henkilövahinkojen moniosaajana?
 
Korvausneuvojan tehtävässä yhdistyvät asiakaskokemuksen kasvattaminen monikanavaisesti verkossa, puhelimessa sekä kasvokkain. Näin toimiessamme mahdollistamme asiakkaan ensiluokkaisen palvelun ja näin jokainen meistä on arvokkaassa roolissa varmistamassa kaikissa asiakaskohtaamisissa ylivertaisen asiakaskokemuksen syntymisen.

 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Toimimme vahvasti tiiminä ja haluamme jakaa omaa osaamistamme myös muille. Toivomme sinulta kehitysmyönteistä ajattelua omaan sekä yksikön toimintaan ja sitä kautta koko henkilövahinkojen korvausten toimintamalleihin. Olet joustava työaikojen suhteen ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta koulutusvaiheessa. On tärkeää, että asenteesi on ykkösluokkaa ja sinulla on tahtoa asiakkaidemme vahinkotilanteiden ratkaisemiseen. Sinulla on rohkeutta ja kykyä nopeaan, itsenäiseen päätöksentekoon sekä uusien asioiden oppimiseen. Hyvä paineensietokyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Ruotsin ja/tai englannin kielien taidosta on korvausneuvojan tehtävässä hyötyä.

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen OP-ryhmässä osana ykkösluokan tiimiä. Ison talon työsuhde-edut ovat myös käytössäsi ja pääset työskentelemään viihtyisässä työympäristössä Pohjola Sairaalalla. Tässä sinulle oiva mahdollisuus päästä työskentelemään loistavien kollegoiden ympäröimänä mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän parissa.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Teemu Vartiaiselta puh 040 731 6239.
 

Haethan tehtävää 29.9.2019 mennessä.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.