(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Yritysasiakkaiden omaisuusvakuutuspalvelujen Vastuuvakuuttaminen ja –vahingot –yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen (31.12.2020 asti) Ouluun korvausneuvojaa. 

KORVAUSNEUVOJA

Tässä tehtävässä vastaat 

Korvausneuvojana toimit osana vastuu- ja oikeusturvavahinkotiimiä. Tehtävässä menestymistä edistää, jos Sinulla on osaamista yritysten toiminnan ja omaisuuden vakuutuksista ja ymmärrystä yritysliiketoiminnasta. Monipuolinen vakuuttamisen kokemus on eduksi. Erityisesti katsomme eduksi, jos sinulla on rakennusteknistä osaamista ja/tai kokemusta rakennusvahinkojen hoidosta.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä tarvitaan tavoitteellisuutta, paineensietokykyä sekä kykyä hallita ja priorisoida päällekkäisiä ja keskeneräisiä töitä. Vastuukysymysten ratkaisu edellyttää hyvää oppimiskykyä ja rohkeutta tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja eduksi katsotaan, jos sinulla on entuudestaan osaamista vastuuvahingoista. Kanssamme pääset osaksi mukavaa tiimiä, jossa ajoittain kiireisestä työtilanteesta huolimatta huumorinkukka kukkii ja pyritään pitämään hyvää fiilistä yllä. Autamme ja tuemme toisiamme – odotamme Sinultakin hyviä yhteistyötaitoja.

Asiakkaan tarpeet sekä hyvän asiakaskokemuksen varmistaminen ohjaavat kaikkea tekemistäsi. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Sähköisen viestinnän ohella puhelin on Sinulle luontainen työväline. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Meillä voit kasvaa oikeusturvien ja vastuuvahinkojen ja vahingonkorvauskysymysten ekspertiksi! Tiimissämme käsitellään yritysten vastuuvahingot sekä henkilö- ja yritysasiakkaiden oikeusturvahakemukset. Tavoitteemme on, että tiimissämme jokaisen osaaminen kehittyy niin, että ainakin osittain hallitsee molemmat vastuullamme olevat vahinkolajit. Tässä tehtävässä aloitat perehtymisesi vastuuvahinkojen parissa. Luvassa joka tapauksessa paljon uutta ja mielenkiintoista – mukavasti haastavia tehtäviä kivassa seurassa!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Terhi Rajala, puh 0400 520 046 tai terhi.rajala@op.fi.

Haethan tehtävää viimeistään 1.9.2019.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.