(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme Henkilöasiakkaiden henkilökorvaus -yksikköön Helsinkiin kahteen vakinaiseen ja kahteen määräaikaiseen (kesto yli 2 vuotta) työsuhteeseen korvausneuvojia.

KORVAUSNEUVOJA 

Tässä tehtävässä vastaat 

Korvausneuvojana varmistat kaikissa asiakaskohtaamisissa ylivertaisen asiakaskokemuksen toteutumisen sekä tehokkuuden ja vahinkomenon hallinnan. Teet laadukkaita korvausratkaisuja vakuutusehtojen ja lakien mukaan. 

Korvausneuvojana olet henkilövahinkojen moniottelija sekä moniosaaja. Korvausneuvojana tehtävässä osastollamme yhdistyvät asiakaskokemuksen kasvattaminen monikanavaisesti niin verkossa kuin puhelimessakin. Näin mahdollistamme asiakkaan palvelemisen ensiluokkaisesti ja siten juuri sinä olet arvokkaassa roolissa varmistamassa kaikissa asiakaskohtaamisissa ylivertaisen asiakaskokemuksen syntymisen.

Mitä odotamme sinulta

Olet jo henkilövahinkokäsittelyn moniosaaja tai hallitset hyvin jonkin vakuutuslajin, jonka lisäksi tunnistat itsessäsi tahdon, kyvyn sekä halun oppia laaja-alaisesti henkilövahinkojen käsittelyn. Ehdoton etu sinulle on laaja erikoistietämys eri vahinkolajeista, eri vakuutuslajeista sekä sosiaalivakuuttamisesta. Hallitset korvausten käsittelyn ja korvausten toimintatavan kulloisenkin korvausprosessin mukaisesti. 

Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan sekä taidon oman osaamisesi jakamiseen. Haluat kehittää niin omaa kuin yksikönkin toimintaa ja sitä kautta koko henkilövahinkojen korvausten toimintamalleja. On tärkeää, että asenteesi on ykkösluokkaa ja sinulla on tahtoa asiakkaidemme vahinkotilanteiden ratkaisemiseen. Sinulla on kyky kohtaamisissa varmistaa asiakaskokemus, tehokas toiminta sekä vahinkomenon hallinta. Sinulla on rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä uusien asioiden oppimiseen. Hyvä paineensietokyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Ruotsin ja/tai englannin kielien taidosta on korvausneuvojan tehtävässä hyötyä, mutta se ei ole vaatimuksena.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen OP-ryhmässä osana ykkösluokan tiimiä. Meiltä saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtävän alussa. Meille on myös tärkeää, että töissä viihdytään ja tarjoammekin kattavat työsuhde-edut ja hyvät työtilat. Tässä sinulle oiva mahdollisuus, jossa pääset työskentelemään viihtyisässä työympäristössä loistavien kollegoiden ympäröimänä. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Mikäli sinulla heräsi vielä kysymyksiä, niin lisätietoja tehtävästä antaa Silja Koski p. 040-7037744 perjantaisin klo 14-15.

Haethan tehtävää viimeistään 16.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.