(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja yrityskorvauspalveluun
If Vahinkovakuutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Voisi kai sitä kutsua korvausneuvojaksi.

Mutta itse asiassa haemme menestystarinoiden mahdollistajaa.

Kun tavoite on korkealla, pitävä turvaverkko on erityisen tarpeellinen. Niin kauan kuin pyörät pyörivät ja toiminta rullaa, mikään ei estä menestystä. Kunnes rikkoutunut tuulilasi estää kiireellisen toimituksen. Tai kolme tuotantolinjaa palaa savuna ilmaan. Yritysten korvausneuvojana autat yritykset takaisin jaloilleen, kun jotain odottamatonta tapahtuu.

Korvausneuvojana If Help -tiimissä olet usein asiakkaan ensimmäinen kosketus Ifiin vahinkotilanteessa ja huolehdit asiakkaan kokonaisvaltaisesta auttamisesta. Otat vastuun asiakkaan vahinkotilanteen hoitamisesta siten, että asiakas voi nopeasti keskittyä jälleen hänelle tärkeimpään - omiin asiakkaisiinsa sekä yritystoimintansa jatkamiseen ja kehittämiseen. Palvelemme asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköisesti. Tavoitteenamme on, että asiakas kokee palvelun olevan turvallista, helppoa ja nopeaa. If Help -tiimit ovat osa Business Claims -yksikköämme, jossa palvelemme yritysasiakkaitamme monipuolisesti kaikissa vahingoissa henkilövahinkoja lukuun ottamatta. Nopea ja asiantunteva korvauspalvelumme tarkoittaa, että yli puolet asiakkaistamme saa korvauspäätöksen vuorokauden kuluessa. Meillä on tutkitusti vakuutusalan paras korvauspalvelu, josta olemme ylpeitä.

Etsimme sinua, joka/jolla on…

  • nautit asiakaspalvelusta ja sinulle on kertynyt siitä jo kokemusta
  • työskentelet aktiivisesti ja oma-aloitteisesti
  • kyky itsenäiseen päätöksentekoon
  • haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ja olet kiinnostunut uusista asiointitavoista
  • erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Ruotsin ja/tai englannin kielen osaaminen on plussaa.

Tarjoamme työn, jossa pääset auttamaan asiakasta ja kehittymään laajasti erilaisten yritysvahinkojen parissa. Työskentelemme tiiminä - tuemme ja kannustamme toisiamme onnistumaan ja kehittymään. Positiivisen yhteishengen rakentaminen on meille tärkeää ja haluamme pitää töissä myös hauskaa. Tarjoamme tietysti hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävässä kehittymiseen. Uutena ifläisenä pääset mahtavan työyhteisön lisäksi nauttimaan myös hyvinvointiasi tukevista eduista, kuten maittavasta lounaasta, liikuntaedusta sekä luonnollisesti kattavasta vakuutusturvasta.

Haemme korvausneuvojia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Turkuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Aspia  puh. 0504241063. Soittoajat 17.9 klo 10-11 ja 21.9 klo 14-15.

Hae tehtävää viimeistään 23.9.2020. Lisääthän mukaan ansioluettelon ja hakemuskirjeen.

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on puhtaat luottotiedot. Hakijan luottotiedot tarkastetaan ennen tehtävään valintaa.