(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja yritys- ja vastuuvahinkoihin
LähiTapiola Itä

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt korvausneuvojaa yritys- ja vastuuvahinkojen käsittelyyn LähiTapiolan Iisalmen tai Joensuun toimipisteeseen. Korvausneuvojana huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän korvausasioiden palveluista. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tuotamme korvauspalvelua ja -neuvontaa monikanavaisesti ja sähköisiä kanavia suosien.

Odotamme sinulta

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta
  • Sinulla on suoritettuna liiketalouden tai tekniikan alan vähintään opistotason tutkinto

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Palkkauksessa noudatamme vakuutusalan työehtosopimusta ja tehtävän D palkkaluokan mukainen peruspalkka on 2.122 € + tehtäväkohtainen lisä ja yhtiökohtainen tulospalkka. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvauspäällikkö Marjaana Niskanen, puh. 044 721 1614 / marjaana.niskanen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 15.3.2020 mennessä ja emme mielellään käsittele sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.