(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja, vastuu- ja oikeusturvakorvauksiin
LähiTapiola Pirkanmaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt korvausneuvojaa vastuu- ja oikeusturvavahinkojen käsittelyyn LähiTapiola Pirkanmaan Tampereen toimipisteeseen. Korvausneuvojana huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän korvausasioiden palveluista. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tuotamme korvauspalvelua ja -neuvontaa monikanavaisesti ja sähköisiä kanavia suosien.

Odotamme sinulta

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvauspäällikkö Aleksi Koivunen, puh. 050 572 7817 / aleksi.koivunen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 28.2.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.