(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja, Pohjola Vakuutus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa.

Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.
 
Tampereella Yritysasiakkaiden henkilökorvausten korvauspalvelutiimeihin haetaan nyt uusia kollegoja! Haemme vakituisiin työsuhteisiin Tampereen Hermiaan
 
KORVAUSNEUVOJIA
 
Korvausneuvojan tehtävä on laadukkaiden lakisääteisten tapaturmavahinkojen korvausratkaisujen tekeminen lain mukaisesti. Korvausneuvojat tekevät itsenäisiä ratkaisuja asiakkaiden korvausasioihin liittyen ja varmistavat, että asiakkaidemme yhden yhteydenoton periaatteemme toteutuu. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä puhelimitse ja verkkoviestein.
 
Mitä odotamme sinulta
 
Meille on tärkeää, että asiakaspalveluasenteesi on ykkösluokkaa ja sinulla on tahtoa asiakkaidemme vahinkotilanteiden ratkaisemiseen. Sinulta löytyy myös rohkeutta ja kykyä nopeaan, itsenäiseen päätöksentekoon sekä uusien asioiden oppimiseen ja aiemmin opitun soveltamiseen. Työssäsi olet yhteydessä niin vakuutetun työnantajaan, vakuutettuun itseensä, hoitolaitoksiin sekä eri viranomaisiin.

Hyvä paineensietokyky, tavoitteellisuus, erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintä- sekä vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Aiempi kokemus vakuutusalalta tai monikanavaisesta asiakaspalvelusta ovat eduksi, mutta eivät välttämättömyys. Ruotsinkielentaito sekä terveydenhoitoalan koulutus/työkokemus katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle
 
Erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseesi sekä viihtyisän työympäristön mukavassa, moniosaavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä.

Lisäksi tarjoamme luonnollisesti OP Ryhmän laajat henkilöstöedut niin pankki- kuin vakuutustuotteissa. Meillä on myös käytössä kannustava tulospalkkaus, henkilöstörahasto ja liikuntaedut.

 

Työt alkavat 6.4.2021. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Ensimmäisten kuukausien aikana saat tehtävään kattavan perehdytyksen.
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa Niina Matilainen puh. 040 821 9620 niina.matilainen@pohjola.fi ja Irma Saarenketo puh. 0400 826 802 irma.saarenketo@pohjola.fi

Jos vakuutimme sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, haethan tehtävää oheisen linkin kautta 31.1. mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ei kannata epäröidä vaan laittaa hakemus vaikka jo samantien.
 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.#LI-JL2