(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja Pohjola Vakuutukselle Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Oulussa OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta. 


Haemme nyt Opsetin kautta Pohjola Vakuutukselle määräaikaisia


Korvausneuvojia 


Henkilöasiakkaiden omaisuuskorvauspalveluihin.


Tässä työssä hoidat monipuolisesti ja monikanavaisesti matkatavaravakuutuksiin liittyvien korvausilmoitusten vastaanottoa ja käsittelyä, sekä teet itsenäisesti korvauspäätöksiä. Työpäiviäsi rikastuttavat ihanat tiimikaverit sekä esimiehet.

Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kaupallinen koulutus sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan. Kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan tehokkaasti. Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaidot. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja hyviä IT-taitoja.Ruotsin ja englannin kielen osaamisesta on sinulle myös hyötyä, joten muistathan mainita nämä hakemuksessasi.


Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn mukavassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme finanssialan osaajaksi.


Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, ja tiimin palveluajat sijoittuvat ma-pe klo 8-18 väliselle ajalle. Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Alkuun saat kattavan perehdytyksen tehtäviin. Työsuhde solmitaan Opsetin kautta. Tehtävä on määräaikainen 30.11.2019 saakka. 


Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hakuaikamme päättyy 7.7.2019, mutta kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla. Olethan siis nopea ja jätät hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta.


https://opset.fi/tyopaikka/korvausneuvoja-pohjola-vakuutukselle-ouluun/
 
Kaipaatko lisätietoa? Tavoitat meidät sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee lähes 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opset toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta.


 


www.opset.fi