Korvausneuvoja OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haemme osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun Helsinkiin


Korvausneuvojaa


 


Tehtävät


Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden vastuu- ja oikeusturvavahinkojen tiimissä Helsingin Vallilassa. Tehtäviin kuuluu yritysten vastuuvahinkojen ja oikeusturvahakemusten hoitaminen yhdessä asiakkaiden, vahingon kärsineiden, sekä asiamiesten kanssa.


Odotamme


Etsimämme henkilö on palveluhenkinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, vastuullinen, sekä halukas oppimaan uutta ja kehittymään. Hän pystyy itsenäiseen työhön, tekee reippaasti ja rohkeasti ratkaisuja ja on innokas oppimaan sekä oma-aloitteisesti ottamaan asioista selvää. Lisäksi hän ei pelkää tarttua puhelimeen ja setviä myös hankalia tilanteita asiakkaiden kanssa.


Tunnistitko itsesi? Olet siinä tapauksessa mahdollisesti etsimämme henkilö!


Toivomme lisäksi


- erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
- oikeustieteellistä koulutustaustaa (tehtävään sopii esim. alan opiskelija)
- sujuvia IT taitoja


Katsomme myös eduksi vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuden tuntemisen sekä ruotsin kielen osaamisen.


Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme


Työsuhde alkaa 11.6.2018 ja on määräaikainen 31.12.2018 saakka. Kyseessä on osa-aikainen työsuhde, ja toivomme että, valittu henkilö voisi työskennellä kesällä elokuun loppuun saakka mahdollisimman täysillä tunneilla sekä joustavasti vähintään kolmena päivänä viikossa syyskuusta alkaen.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 27.5.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27901&jc=1


Tiedot


Haku päättyy: 27.5.2018


Työ alkaa: 11.6.2018


Työsuhteen kesto: määräaikainen, 31.12.2018 saakka


Työaika: 15-37,5 h/vko


Työpaikan sijainti: Helsinki


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27901&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fiVuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.


Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1135423
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki