(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Pystytkö pitämään monia lankoja käsissä yhtä aikaa ja onko sinulla reipas ja huolellinen työskentelyote? Haemme kokoaikaista korvausneuvojaa OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun. Työllistyt Opsetin kautta aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.01.2019 asti.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä etenemme vauhdilla.


Tehtävät


Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden omaisuuskorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Odotamme


Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Kuuluuko ystävällinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja koet pystyväsi tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissakin tilanteissa? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia?

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme eritoten asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin - ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta lisäksi:


- aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- sujuvia IT-taitoja

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Miltä kuulosti?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä Krista Merikanto antaa sinulle mielellään lisätietoja ke 10.10. klo 13-14 ja pe 12.10. klo 13-14 p. 040 585 7960.

Lähetäthän hakemuksesi https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28964&jc=1 linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 18.10.18. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.