Korvausneuvoja, OP-Henkivakuutus
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Oletko tarkka ja huolellinen, tulkitset hyvin ohjeita ja omaat vakuutuskokemusta? Haluatko työskennellä henkivakuutuskorvauskäsittelyn parissa dynaamisessa tiimissä?

 Vaurastumisen taika piilee pitkäjänteissä säästämisessä ja sijoittamisessa – niin me OP-Henkivakuutuksessa ajattelemme. Jokaisella on mahdollisuus vaurastua omista lähtökohdistaan eikä kaikkien tarvitse olla osaketreidaajia. Tärkeintä on sijoittaa säännöllisesti pitkällä tähtäimellä ja samaan aikaan vakuuttaa vakavat henkilöriskit. Mitä aiemmin aloittaa, sitä parempi. Kuten tiedämme, aika on rahaa ja pitkä aika on paljon rahaa.
 
OP-Henkivakuutus tuotteineen on yksi OP Ryhmän keskeisistä kasvualueista tulevina vuosina. Panostamme vahvasti kasvuun riskihenkivakuuttamisessa, sijoitussidonnaisessa vakuutussäästämisessä ja ryhmäeläkkeissä, siksi tarvitsemme vahvistusta yhteen hiileen puhaltavaan 120 ammattilaisen työyhteisöömme. Etsimme nyt OP-Henkivakuutukselle korvausneuvoja Asiakaspalvelut -heimoon Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. 

KORVAUSNEUVOJA, OP-Henkivakuutus 

Korvausneuvojan tehtäviin OP-Henkivakuutuksessa kuuluvat eläke-, sijoitus- ja säästövakuutusten korvauskäsittely (takaisinostot, erääntymiset, eläkkeet sekä kuolintapaukset). Korvausneuvojana haet korvaushakemuksia mm. verkkoviestien kautta ja täydennät puutteellisia hakemuksia olemalla asiakkaaseen puhelimitse tai verkkoviestien kautta yhteydessä. Teet korvauskäsittelyä (korvaushakemusten vastaanotto, käsittely, lisäselvitykset, korvausten hyväksyminen, korvauspäätökset) ohjeita noudattaen itsenäisesti.

Muutama sana meistä…

Haemme korvausneuvojaa OP-Henkivakuutuksen Korvauspalvelut -tiimiimme. Tiimimme on noin 15 henkilön pieni dynaaminen, yhteen hiileen puhaltava tiimi. Meillä on vahva halu onnistua korvauskäsittelyn ammattilaisina. Saat tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen ja toivomme työyhteisöön sinusta positiivista, iloista ja vastuullista tekijää. 

Miksi meille kannattaa hakea?

Kun tulet meille pääset osaksi tekemisen meininkiä ja innostunutta tiimiä. Pääset tekemään yhteistyötä muiden Asiakaspalvelut- heimon ja pankkilaisten sekä Asiakkaan kanssa. Tiimiläiset ja asiantuntijat yhdessä perehdyttävät sinut vahvaksi osaajaksi korvauksiin. Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

Saat käyttöösi myös monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.   

Tunnistatko tästä itsesi?

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja omaat kokemusta vakuutusliiketoiminnasta ja/tai korvauskäsittelystä? Erityisesti toivomme sinulta tarkkaa ja huolellista työotetta sekä reipasta asennetta. Eduksesi katsomme sijoitusmarkkinoiden, varallisuudenhoitotuotteiden ja erityisesti rahastosijoittamisen tuntemuksen. Vakuuttamiseen, tuotteisiin, perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä verotukseen liittyvä juridiikan osaaminen on eduksesi tehtävässä menestymisessä. Odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielitaitoa. Ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Miten tästä eteenpäin?

Jätä hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta 8.12.2021 mennessä. Älä kuitenkaan jätä hakemista viimeiseen hetkeen, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla.

Mikäli jokin jäi mietityttämään, lisätietoa tehtävästä voit tiedustella Annika Juhakorvelta annika.juhakorpi(at)op.fi tai puh. 050 347 6419) klo 8 – 9.00. 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan vakuutussääntelyn edellyttämä hyvämaineisuus sekä luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot