(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja maatilakorvauksiin
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Innostutko ihmisistä ja ihmisten auttamisesta? Oletko reipas asiakaspalvelija, joka nauttii monipuolisista asiakaskohtaamisista? Haluatko kehittyä elämänturvan ammattilaiseksi?

Haemme nyt joukkoomme korvausneuvojaa maatilakorvauksiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Korvausneuvoja

Korvausneuvojana huolehdit monipuolisesti erityisesti maa- ja metsätalousasiakkaiden sekä muiden yritysasiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän vakuuttamisen palveluistaan ja tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tuotamme korvauspalvelua ja -neuvontaa monikanavaisesti ja sähköisiä kanavia suosien. Meillä työskentely on joustavaa etätyömahdollisuuden myötä. 

Odotamme sinulta   

  • Aiempaa kokemusta maatilakorvausten käsittelystä tai vahvaa maatilaliiketoiminnan tuntemusta
  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta  
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä 
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin   
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta   
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus myös muiden yritysasiakkaiden korvauskäsittelystä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme 

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvausjohtaja Risto Rissanen, puh. 050 492 0850 (ti ja to klo 14-16) tai risto.rissanen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake täällä 17.3.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan. 

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).