(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja (määräaikainen)
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Korvausneuvojan tehtävänä on omaisuusvahinkojen asiakaspalvelu ja korvausneuvonta puhelimessa ja sähköisissä kanavissa sekä asiakkaiden elämäntilanteiden ja tarpeiden kartoitus parhaan kokonaisratkaisun tarjoamiseksi.

Korvausneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja teet itsenäisesti korvauspäätöksiä asiakkaiden ilmoittamista vahingoista.

Tehtävä on perhevapaan sijaisuus 31.12.2021 asti.

Odotamme sinulta

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Tavoitteellista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta

Aikaisempi kokemus korvauskäsittelystä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on että haluat oppia uutta.

Tarjoamme

Haasteellisen ja monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa tehtävänkuvaa tulevaisuudessa osaamistaustasi mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan työskentelytapaan sekä loistavat työsuhde- ja henkilöstöedut. Saat ympärillesi erinomaisen työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvausjohtaja Ari Poutanen (keskiviikkoisin klo 14-15), puh. 0400 554 979 / ari.poutanen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 26.7.2020 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.9.2020.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.