(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja, kesätyö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Ohjaako toimintaasi rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus?

Jos vastauksesi on kyllä, me LähiTapiolassa etsimme juuri sinua kesätyöntekijäksi elämänturvaajien joukkoihimme! Onnistuneen ja vastuullisen kesätyön tarjoaminen on meille kunnia-asia, ja olemme myös tänä vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. LähiTapiolassa saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää.

Haemme nyt joukkoomme korvausneuvojia ajoneuvo-, irtaimisto- ja eläinkorvauksien pariin Espoon ja Tampereen toimipisteisiin! Korvausneuvojana huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän vakuuttamisen palveluistaan ja tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tuotamme korvauspalvelua ja -neuvontaa monikanavaisesti ja sähköisiä kanavia suosien. Arkipäivien lisäksi työ sisältää myös lauantaityöskentelyä.

Odotamme sinulta

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä puhelimen ja verkon kautta tapahtuvaan asiointiin
  • Tavoitteellista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • Kykyä ja rohkeutta päätösten tekemiseen
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Ruotsin kielen taito sekä aikaisempi kokemus korvauskäsittelystä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä kuitenkin on, että haluat oppia uutta!

Tarjoamme

Meillä saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella. Elämänturvaajamme saavat perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Reetta Bergman, puh. 0408212804 (to 19.3. klo 10-12 ja ma 23.3. klo 11-13) / reetta.bergman@lahitapiola.fi ja palvelupäällikkö Ilkka Kitula, puh. 0407768160 (pe 20.3. klo 10-12 ja ti 24.3. klo 14-16) / ilkka.kitula@lahitapiola.fi

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tehtävään. Lähetä meille hakemuskirjeesi, cv:si ja videovastauksesi hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.3.2020.

Odotamme innolla uusien työkavereidemme tapaamista!