(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja, kesätyö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Haluatko vaikuttaa ja kehittää? Haluatko tulla mukaan osaksi elämänturvayhtiömme tarinaa ja auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää? 

LähiTapiolassa saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. 

Haemme nyt joukkoomme kahta kesätyöntekijää ajoneuvokorvauksiin ja omaisuuskorvauksiin Kuopioon.

Korvausneuvoja

Korvausneuvojana huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän vakuuttamisen palveluistaan ja tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Tuotamme korvauspalvelua ja -neuvontaa monikanavaisesti, sähköisiä kanavia suosien. 

Odotamme sinulta   

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta  
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä 
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin   
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta   
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus vakuutusalasta sekä korvauskäsittelystä katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme 

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään jo huhtikuun aikana. Toivomme, että voit työskennellä elokuun loppuun saakka. Tehtävän palkkaus vakuutusalan toimistojen työehtosopimuksen mukaan.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvausjohtaja Risto Rissanen, puh. 050 492 0850 (ti-to klo 15-17) tai risto.rissanen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 3.3.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Ajoneuvokorvauskäsittelyyn sisältyy tehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). 

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa tarjoamassa uransa alkutaipaleella oleville nuorille laadukkaita ja hyviä kesätyökokemuksia.