(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Vahvistamme nyt Pohjolan Omaisuuskorvauspalveluiden Vastuu- ja oikeusturvavahingot -yksikköä uudella,

Osa-aikaisella Korvausneuvojalla

Korvausneuvojana toimit osana vastuu- ja oikeusturvavahinkotiimiä. Tehtäväsi on ratkaista yritysasiakkaiden vastuu- ja oikeusturvavahinkoja itsenäisesti ja monikanavaisesti. Työssä yhdistyvät ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sekä korvausratkaisujen tekeminen vakuutusehtojen, lain sekä sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti. Lisäksi annat asiakkaille neuvontaa erilaisissa vahinkoasioissa, sekä huomioit proaktiivisesti asiakkaan kokonaisturvan.

Tehtävässä korostuvat hyvät asiakaspalvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Työvälineenä käytät puhelinta, sekä erilaisia sähköisiä viestintäkanavia.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esim. yritysten liiketoiminnasta tai yritysvakuutuksista. Ymmärrys vastuuvahingoista ja/tai näihin liittyvistä oikeusprosesseista on myös aina plussaa.

Olet työotteeltasi tavoitteellinen, vastuullinen, ratkaisukeskeinen sekä yhteistyökykyinen. Kykenet hallitsemaan ja priorisoimaan erilaisia ja päällekkäisiä työtilanteita, sekä tekemään rohkeita päätöksiä. Sujuvilla IT-taidoilla mahdollista useiden eri korvausjärjestelmien tehokkaan käyttämisen.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa vastuu- ja oikeusturvavahinkojen osaajaksi mukavassa tiimissä; pääset kehittämään ammattitaitoasi sekä koko työyhteisöä. Toivomme hakijoilta oikeustieteellistä koulutustaustaa, joten tehtävä sopii erittäin hyvin esim. oikeustieteen opiskelijalle. Sujuvan suomen kielen lisäksi arvostamme esim. ruotsin tai englannin kielen osaamista, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Viikoittainen minimityöaika on 22,5 h ja perehdytysvaiheessa varsinkin toivomme että pystyisit tekemään työtä noin neljänä päivänä viikossa.

Työt alkavat lokakuun aikana, sopimuksen mukaisesti. Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.8.2021 saakka, joten tässä tehtävässä on myös kesätyömahdollisuus täysillä viikkotunneilla.

Työajat sijoittuvat arkipäiviin, mutta alkuperehdytyksen jälkeen niistä voi sopia hyvin joustavasti. Työpiste sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tehtävässä on myös etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme sinulle Opsetin hyvinvointia tukevat, monipuoliset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 27.9. mennessä.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

https://opset.fi/tyopaikka/korvausneuvoja-helsinkiin/

Kaipaatko lisätietoja?
Lähetä sähköpostia palvelupäällikkö Tanjalle: tanja.koskenkorva@op.fi
Tanja on parhaiten tavoitettavissa 21.9. alkaen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.​

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.