(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja ajoneuvokorvaukset
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme kahta korvausneuvojaa ajoneuvokorvausten pariin Turkuun Elämänturvataloon.

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Onko vakuutus- ja finanssiala lähellä sydäntäsi? Tule mukaan elämänturvaajien joukkoomme korvausneuvojaksi!

Korvausneuvojana käsittelet ajoneuvoille, veneille ja maatalouskoneille sattuneita vahinkoja. Työtehtäväsi sisältävät vahingon haltuunottoa, korvausratkaisun tekemistä ja korvausten maksamista sekä asiakkaidemme neuvontaa eri palvelukanavissa. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Korvausneuvojana tarjoat erinomaista ja laadukasta asiakaspalvelua kaikissa kanavissamme.

Odotamme sinulta

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus korvauskäsittelystä ja kiinnostus ajoneuvoihin sekä ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat korvausjohtaja Marko Erkkilä, puh. 0400 479 916 pe 16.10. klo 12 - 14 ja korvauspäällikkö Markus Heiskanen, puh. 044 989 3883 ti 20.10. klo 9 - 11.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 22.10.2020 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).