(Poistunut julkaisusta)

Korvausneuvoja, ajoneuvokorvaukset
LähiTapiola Varsinais-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Onko vakuutus- ja finanssiala lähellä sydäntäsi? Tule mukaan elämänturvaajien joukkoomme korvausneuvojaksi!

Korvausneuvojana käsittelet ajoneuvoille, veneille ja maatalouskoneille sattuneita vahinkoja. Työtehtäväsi sisältävät vahingon haltuunottoa, korvausratkaisun tekemistä ja korvausten maksamista sekä asiakkaidemme neuvontaa eri palvelukanavissa. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja halu työskennellä puhelimessa asiakkaiden kanssa. Korvausneuvojana tarjoat erinomaista ja laadukasta asiakaspalvelua kaikissa kanavissamme.

Odotamme sinulta

  • Empaattista, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Tavoitteellista, vastuuntuntoista ja innostavaa työskentelyotetta
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus korvauskäsittelystä sekä ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa korvauspäällikkö Markus Heiskanen, puh. 044 989 3883.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.06.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Lisäksi henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä