(Poistunut julkaisusta)

Korvauslakimies
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haluatko olla mukana kehittämässä IF Henkilöasiakkaiden Autokorvauspalvelua vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin?
Henkilöasiakkaiden korvauspalvelussa käsittelemme noin 200 henkilön voimin vuosittain yli 600 000 korvaushakemusta. Autokorvausten asiantuntijatiimi hoitaa asiakkaidemme haastavimmat ajoneuvovahingot, tukee korvauspalvelua päivittäisessä työssä sekä toimii läheisessä yhteistyössä henkilöasiakasliiketoiminnan muiden yksiköiden sekä kumppanien kanssa.
 

Tehtävä:
Haemme osaavaan joukkoomme Autokorvausten lajiyksikköön korvauslakimiestä. Tehtävänäsi on hoitaa asiakkaidemme haastavimpia ajoneuvovahinkoja ja toimia korvauskäsittelytiimien kouluttajana ja tukena korvausratkaisujen tekemisessä. Olet aktiivisesti mukana vakuutuslajin tuotekehityksessä ja kehityshankkeissa, lisäksi seuraat alalla käynnissä olevia lainsäädäntöhankkeita. Osallistut tarpeen mukaan alan yhteisten työryhmien toimintaan. Toimit myös muiden vahinkolajien asiantuntijoiden apuna juridisissa ehtotulkinnoissa.
 

Menestymisen edellytykset:
Ymmärrät asiakkaidemme tarpeet vahingon sattumisen jälkeen, haluat auttaa asiakasta ja otat vastuun asian hoitamisesta. Olet aktiivinen ja palvelualtis kollega ja teet sitoutuneesti töitä tiimin jäsenenä. Toimit oma-aloitteisesti ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Olet taitava viestijä ja palautteenantaja ja sinulla on kyky vaikuttaa. Olet systemaattinen ja osaat soveltaa omaa asiantuntijuutta toiminnan kehittämisessä. Olet halukas tarttumaan pienempiinkin asiakaskokemusta kehittäviin asioihin ja tekemään kollegojesi kanssa työtä uusien mallien käyttöönotossa. Olet kiinnostunut digitaalisista palveluista ja niiden kehittämisestä. 
 

Sinulla on

  • ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (OTM) tai opintosi ovat loppuvaiheessa
  • kokemusta vakuutusalalta tai erityistä kiinnostusta vakuutusalaa kohtaan, kokemus ajoneuvovahinkojen parissa katsotaan eduksi
  • sujuva suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana Pohjoismaiden johtavan vahinkovakuuttajan palveluksessa. Tehtävässä saat vastuuta ja loistavat mahdollisuudet kehittää toimintaa. Pääset osaksi ammattitaitoista asiantuntijatiimiä ja tarjolla on ison talon uramahdollisuudet ja edut. Käytössäsi on modernit työvälineet ja pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvissä työskentelytiloissa joko Espoossa länsimetron varrella tai Turussa Kupittaan aseman välittömässä läheisyydessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi (cv ja hakemuskirje) viimeistään 26.1.2020.