(Poistunut julkaisusta)

Korvauslakimies
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Etsimme nyt LähiTapiola Keski-Suomen joukkueeseen  

KORVAUSLAKIMIESTÄ 

Korvauslakimiehenä toimit LähiTapiola Keski-Suomen ja Savon oikeusturvavahinkojen käsittelijänä sekä yritys- ja vastuuvakuuttamisen tukena. Lisäksi avustat vahinkojen uudelleen käsittelyssä. Tehtävään kuuluu myös muita mahdollisia juridisia tehtäviä. Tehtävän sijaintipaikka on Jyväskylä. 

Työtapaasi kuvaa ratkaisukeskeinen positiivinen asenne ja oman työsi tavoitteellinen johtaminen. Osaat tehdä päätöksiä ja näet haastavissa tilanteissa mahdollisuuden kehittyä. Viestit selkeästi ja asiakaslähtöisesti sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Odotamme, että sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto tai että olet opintojesi loppusuoralla. Aiempi työkokemus vakuutusalalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halusi oppia uutta. 

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, hyvät kehittymismahdollisuudet, erinomaiset työsuhde-edut sekä mukavan työyhteisön, jolta saat tukea onnistuaksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Lisätietoja antavat liiketoimintajohtaja Auli Fredrikson, auli.fredrikson@lahitapiola.fi, puh. 040-5410096 ja riskienhallintajohtaja Atte Hänninen, atte.hanninen@lahitapiola.fi, puh. 050-3481907. Tiedustelut puhelimitse 30.10. ja 2.11. klo 14-16 (Fredrikson) sekä 2.11. ja 6.11. klo 8-10 (Hänninen). 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake tässä osoitteessa 11.11.2018 mennessä.