(Poistunut julkaisusta)

Korvauslakimies
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Täydennämme Turun henkilökorvauspalvelua ja haemme vakituiseen työsuhteeseen korvauslakimiestä hoitamaan yritysasiakkaiden henkilövahinkoasioita.

HALUATKO

Henkilökorvauspalvelun ammattilaiseksi ja olla mukana tuottamassa korkealaatuista asiakaspalvelua?

Vakuutusasiakkaiden odotukset ovat muuttuneet viime vuosina, minkä seurauksena vakuutusyhtiöiden rooli on vahvistunut henkilövakuuttamisen osalta, etenkin terveyspalvelutoimijoiden tuottamissa palveluketjuissa. Korvauspalveluprosessien rooli henkilövakuuttamisessa on myös noussut keskeiseksi asiaksi asiakastyytyväisyydessä.

Henkilövakuuttamisen ammattilaisena olet mukana tuottamassa ja varmistamassa laadukasta asiakaspalvelua, joka vastaa kehittyvien terveydenhuollon ja vakuuttamisen markkinoiden asiakasvaatimuksiin. Vastuualueellesi kuuluvat työtapaturmavakuutuksiin ja yritysten vapaaehtoisiin vakuutuksiin liittyvä juridinen ja korvausoikeudellinen tuki.

Olet mukana vahinkoasioiden käsittelyssä korvausprosessin eri vaiheissa, etenkin pidempiaikaisissa ja vaativissa vahinkoasioissa. Käsittelet haasteellisimpia takaisinhakuasioita sekä laadit erilaisia selvityksiä ja vastineita mm. valitusasteisiin.

Työtehtävääsi sisältyy myös kouluttaminen sähköisillä työkaluilla sekä juridinen tuki erilaisissa kehityshankkeissa, sekä yhteistyö eri sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa.

Korvauslakimies työskentelee osana asiantuntijatiimiä ja odotamme, että rakennat myönteistä työilmapiiriä myös kiireen keskellä.

ODOTAMME SINULTA

  • oikeustieteellistä loppututkintoa
  • erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon
  • kokonaisuuksien hallinta- ja asioiden priorisointikykyä
  • innostavaa otetta auttaa työyhteisöä onnistumaan
  • hyvää paineensietokykyä
  • innovatiivisuutta ja positiivista otetta kehittämiseen
  • sujuvaa englannin kielen taitoa ja taitavuutta palvella asiakkaitamme myös ruotsin kielellä
  • kokemus henkilövahinkojen hoitamisesta katsotaan eduksi

Meiltä saat haastavan ja monipuolisen työn, mukavat työtoverit ja valmentavan ja kannustavan esimiehen tuen.

Lisätietoja antaa rekrytoinnin kumppanimme, CV Groupin senior konsultti Jaana Ylipaavalniemi, ke 1.8. klo 14-16, numerosta 044 978 0202.

Odotamme CV:tä ja hakemustasi 5.8.2018 mennessä sähköpostitse jaana.ylipaavalniemi@cvgroup.fi.