(Poistunut julkaisusta)

Korvauslakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

OP on Suomen johtava vahinkovakuuttaja. OP tarjoaa henkilö- sekä yritys- ja yhteisöasiakkailleen monipuolisen ja kattavan vakuutusturvan. Vahinkovakuutuksen liiketoiminta-alueet ovat Henkilöasiakkaat, Yritysasiakkaat, Baltia sekä Terveys- ja hyvinvointipalvelut.

Haemme nyt OP Vakuutukseen yritysasiakkaiden keskeytys- ja omaisuusvakuutuspalveluihin

Korvauslakimiestä

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Vallilan toimipisteellemme. Korvauslakimiehenä pääset hoitamaan haastavia yritysten omaisuus- ja keskeytysvahinkoja ja niihin liittyviä asiakaskohtaamisia sekä itsenäisesti että asiantuntijatiimin kanssa. Rooliisi kuuluu asiakkaiden monikanavainen kohtaaminen ja ylivertaisen asiakaskokemuksen, tehokkuuden sekä vahinkomenon hallinnan varmistaminen jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Vastaat tehtävässä muassa ehtotulkinnoista sekä korvausohjeiden ja käytäntöjen kehittämisestä yhdessä korvauspäällikön kanssa. Vastaat osaltasi talon sisäisistä ja ulkoisista koulutuksista ja osallistut vahinkojen muutoksenhakukäsittelyyn. Osallistut lisäksi prosessien kehittämiseen sekä laadun tarkastus- ja varmistustehtäviin.

Sinusta

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja työkokemusta vähintään 1-2 vuoden ajalta. Sinulle on jo kertynyt kokemusta itsenäisestä oikeudellisten asioiden hoitamisesta. Kykenet tarvittaessa tekemään nopeitakin päätöksiä ja samalla varmistamaan päätösten oikeellisuuden hektisissäkin tilanteissa. Työskentelytapasi on aktiivinen, vastuullinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Välität viestisi sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomen että englannin kielellä.

Arvostamme lisäksi työkokemusta vakuutusalalta, suoritettua tuomioistuinharjoittelua ja ruotsin kielitaitoa. Kuulemme mielellämme myös mahdollisesta harjaantuneisuudestasi tai kiinnostuksestasi teknisiin aiheisiin, sillä yksi tärkeä sidosryhmäsi on OPn tekniset asiantuntijat.

Muutama sana meistä

Työskentelet tehtävässä osana asiantuntevaa tiimiä, joka tukee päivittäin työtäsi ja kasvamistasi rooliin. Tämän lisäksi voimme isona talona tarjota sinulle hyvät työsuhde-edut, kuten liikunta-, lounas- ja asuntolainaedut, sekä kattavat kehittymismahdollisuudet. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöhön.

Siirry hakemaan tehtävää

Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan? Tiimipäällikkö Juho Mäkiharju kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä. Tavoitat Juhon puhelimitse numerosta 040 674 9988 tai sähköpostitse osoitteesta juho.makiharju@op.fi.

Jos olet jo valmis näillä tiedoilla hyppäämään menestyksen tekijöiden kelkkaan, hae tehtävää viimeistään sunnuntaihin 12.8. mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi OPn Uramahdollisuudet-sivun kautta. Älä jätä hakemista viime tippaan, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.