(Poistunut julkaisusta)

Korvauslakimies, Pohjola Vakuutus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.
 
Haemme Pohjola Vakuutuksen Henkilökorvauspalveluihin korvauslakimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Henkilökorvauspalvelussa olemme asiakkaan asialla ja halumme on tarjota nopeaa, ymmärrettävää ja ihmisläheistä korvauspalvelua. Laajennamme osaamistamme jatkuvasti mahdollistaaksemme jatkuvan oppimisen ja asiakkaan kokonaisvaltaisen palvelun yhdessä tiiviin hoitolaitosverkostomme kanssa. 
  
KORVAUSLAKIMIES, Pohjola Vakuutus, Helsinki

Tässä tehtävässä vastaat henkilökorvauspalveluiden lakisääteisten työtapaturma- ja ammattitautivahinkojen sekä vapaaehtoisten henkilövahinkojen juridisista asiantuntijaratkaisuista sekä ratkaisujen ehtotulkinnoista yhdessä korvauspäällikön kanssa. Varmistat ja valvot korvauspäällikön määrittämien korvauslinjojen toteutumista sekä vastaat vastuualueen vahinkolajien koulutusten asiasisällöstä, neuvonnasta ja opastuksesta. Teet tiivistä yhteistyötä niin vahinkokäsittelytiimien kuin sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa, sekä osallistut tarvittaessa vaativiin asiakaspalvelutilanteisiin ja muutoksenhaku- sekä palauteasioihin. Osallistut myös vastaamiesi korvauslajien työ- ja käsittelyohjeiden laadintaan ja huolehdit osaltasi korvauspäätösten oikeellisuudesta ja laadusta.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää sinulta

Odotamme sinulta laajaa ymmärrystä vastuualueen vakuuttamisen sekä korvauspalveluiden operaatioista ja liiketoimintaprosesseista. Useamman vuoden kokemus soveltuvista vahinkojen hoidon juridisista asiantuntijatehtävistä vahinkovakuutusliiketoiminnassa on eduksi. Arvostamme myös kokemusta henkilövahinkojen (työtapaturmat ja ammattitaudit sekä vapaaehtoiset henkilövahingot) korvauskäsittelyn juridisista tehtävistä, kouluttamisesta sekä kirjallisten vastineiden ja juridisten ohjeiden laatimisesta. 

Sinulla on tehtävään soveltuva oikeustieteellinen korkeakoulututkinto OTK/OTM. Olet vastuullinen ja toimeen tarttuva ja sinulla kykyä suunnitella ja loppuunsaattaa vaativia tehtäväkokonaisuuksia. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja vakuuttavana viestijänä herätät luottamusta asiakasrajapinnassa sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa toimiessasi. Sujuva suomen ja englannin kielen hallinta ovat tehtävässä edellytyksenä.  
 
Mitä sinä voit odottaa meiltä
 
Tiimissämme on useita vahinkovakuutuksen ammattilaista, joten saat ympärillesi vahvan tukiverkon - meillä et koskaan jää yksin. Kollegoidesi mukaan työ on haastavuudesta huolimatta (tai ehkä juuri siksi) todella mielenkiintoista, vetovoimaista ja sisällöltään kiehtovaa. Tämän tehtävän myötä pystytkin kasvattamaan omaa juridistasi asiantuntijuuttasi ja pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi arvostetaan. Tarjoamme sinulle myös kattavat OP Ryhmän edut sekä kehittymismahdollisuudet.
 
Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
 
Lisätiedot ja hakuohjeet
 
Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopivat tähän tehtävään ja hae tehtävää 25.10.2020 mennessä. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Liisa Kärjeltä 040 528 9751 tai liisa.karki(a)pohjola.fi, parhaiten tavoitettavissa 13.10.2020 klo 10-11tai 15-16.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.