(Poistunut julkaisusta)

Korvauskäsittelijä
Resete

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme ruotsinkielentaitoista korvauskäsittelijää valtuutettuun merkkihuoltoon Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävässä aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vakituinen työsuhde, neljän kuukauden koeajalla.  

Tehtävän kuvaus

Päävastuullasi tehtävässä on mobiililaitteiden korvauskäsittely koti- ja matkatavaravakuutuksesta yhteistyössä vakuutusyhtiön kanssa. Tehtävässä menestyt hyvällä asenteella ja ratkaisuhakuisella asiakaspalvelutaidolla. Käytännön työssä vastaanotat mobiililaite-vahinkoilmoituksia ja teet korvauspäätöksiä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Työssä vaaditaan hyvän asiakaspalvelutaidon lisäksi myös tehokasta ongelmaratkaisu- ja päätöksentekokykyä. Työ tapahtuu sekä puhelimitse että sähköpostitse samalla useita eri järjestelmiä käyttäen. Työskentely tapahtuu arkisin ma-pe klo 8-18 välillä. 

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisuhakuisuutta sekä halua kehittää osaamistasi. Tehtävään valittavilta henkilöltä edellytämme sujuvan suomen kielen lisäksi vahvaa ruotsin kielen taitoa ja hyvä IT-osaaminen. Katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä korvauskäsittelystä. Perehdytämme työhön hyvin, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle

Yhteen hiileen puhaltavassa viiden hengen korvaustiimissämme on tekemisen meininkiä kuitenkaan työkaverien auttamista unohtamatta. Resete tarjoaa mukavan työympäristön kasvavassa yrityksessä, jossa voit kehittyä vastuullisessa tehtävässä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen työssä menestymiselle. Huomioithan, että vakuutusalalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.