(Poistunut julkaisusta)

Korvauskäsittelijä
Liikennevakuutuskeskus (LVK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen
Korvauskäsittelijää
vahvistukseksi liikennevakuutusyksikköömme. 
 

Mitä tarjoamme?

Työskentelet osana korvaustiimiämme, ja tehtäviisi kuuluvat liikennevahinkojen käsittely sekä omaisuus- että henkilövahinkojen osalta. Vahinkokäsittely pitää sisällään asiointia kuten erilaisten lisäselvitysten pyytämistä niin vahinkojen osapuolilta, viranomaisilta, hoitolaitoksilta ja vakuutusyhtiöiltä (myös ulkomailta), korvauspäätösten laatimista juridisine perusteluineen, sekä mm. haittarahojen ja ansionmenetyskorvausten määrittämistä ja korvausten maksamista. Lisäksi työhösi kuuluu asiakkaiden neuvonta ja tiedusteluihin vastaaminen, pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. 

Korvauskäsittelijänä pääset perehtymään erityisesti liikennevakuutus- ja vahingonkorvauslakiin, mutta myös tieliikennelakiin sekä liikkumiseen ja liikenteen toimintaympäristöön laajemminkin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden perehtyä ja kehittyä monialaiseksi korvauskäsittelyn asiantuntijaksi.

Modernit työtilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa. Työyhteisömme on mutkaton, rento ja kehittymismyönteinen ja olemme pärjänneet hyvin Työterveyslaitoksen Parempi työyhteisö -tutkimuksessa.
 

Mitä odotamme?

Tehtävä sopii erityisesti henkilölle, jolla on jo jonkin verran työkokemusta esimerkiksi vakuuttamisen, etuuksien laskennan tai sosiaalivakuuttamisen parista tai muuta soveltuvaa toimistotyötaustaa sekä vahvaa kiinnostusta ajoneuvovakuuttamista kohtaan. Lisäksi toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa, vähintään toisen asteen koulutusta
  • Hyvää kirjallista ilmaisutaitoa
  • Englanninkielen hallintaa, ruotsinkielen osaamisen katsomme eduksi
  • Sujuvaa Office-työkalujen osaamista
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Päätöksentekokykyä
  • Itseohjautuvuutta ja samalla halua tehdä tulosta osana tiimiä

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antavat korvauspäällikkö Antti Tuulensuu (puh. 040 450 4671) 15.1. ja 16.1. klo 09.30-10.30 sekä rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Mira Karilahti (puh. 020 7101238), varmimmin 13.1. klo 8.30-10.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.1. osoitteessa www.psycon.com/jobs.