Korvauskäsittelijä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Asiakasyrityksemme Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö etsii kauttamme Helsingin Ruoholahteen KORVAUSKÄSITTELIJÄÄ määräaikaiseen koko- tai osa-aikaiseen (vähintään 60 %) työsuhteeseen. Työt voit aloittaa vaikka heti ja sopimus tehdään aluksi 8 kuukaudeksi, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.


Työtehtävät

Työskentelet pienessä tiiviissä viiden hengen tiimissä hoitaen monipuolisia korvauskäsittelyyn liittyviä tukitehtäviä, kuten mm. asiakirjapyynnöt eri sidosryhmiltä, asiakirjojen skannaus ja rekisteröinti järjestelmään, korvaustapausten ja maksupäätösten valmistelu sekä yleiset hallinnolliset toimistotehtävät.

Edellytykset

Toivomme, että olet koulutukseltasi merkonomi, tradenomi tai farmaseutti ja sinulla on jonkin verran työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä esim. korvaus- tai etuuskäsittelystä. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä, ruotsin taito luetaan eduksi. Henkilönä olet järjestelmällinen, luotettava, tarkka sekä joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi mukavan tiimin tukemana. Toimiston viihtyisät tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan metroaseman tuntumassa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti hakuohjeiden mukaan ja kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö on Suomen Lääkevahinkokorvausosuuskunnan perustama vakuutusyhtiö, joka myöntää osuuskunnalle lääkkeiden käyttäjien turvaksi lääkevahinkovakuutuksen. Lääkevahinkovakuutuksesta korvataan Suomessa kulutukseen luovutetuista tai lääketutkimuksessa käytetyistä, lääkelain mukaisista lääkkeistä käyttäjille aiheutuneet, hoitotilanteeseen nähden yllättävät haittavaikutukset.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö aloitti toimintansa 1.1.2012.

Siirry yrityksen verkkosivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287257
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki