(Poistunut julkaisusta)

Korvauskäsittelijä (suomi - ruotsi)
Poolia Suomi Oy / Axa Partners Credit & Lifestyle Protection

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Axa Partners Credit & Lifestyle Protection

AXA Partners - Credit & Lifestyle Protection is a leading provider of Credit & Lifestyle Protection Insurance across Europe, Latin America and Asia Pacific. It has a mandate to develop Credit & Lifestyle protection across the AXA Group with large distribution partners and working in co-operation with existing AXA entities. AXA Partners - Credit & Lifestyle Protection produces 1.9m EUR GWP p.a, operating in 40 different countries. It aims at becoming a leading provider of Credit & Lifestyle protection solutions by 2020.

Esittely

Asiakkaamme Axa Partners Credit & Lifestyle Protection kasvattaa pohjoismaista asiakaspalvelutiimiään ja etsii nyt kauttamme palveluhenkistä ja kielitaitoista

KORVAUSKÄSITTELIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen, joka kestää arviolta 12 kk. Jatko on mahdollinen.

Työtehtävät

Työtehtäviin kuuluu vaativa ja monipuolinen asiakaspalvelu, korvaushakemusten ja lisäselvityspyyntöjen käsittely ja korvauspäätösten tekeminen. Yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse.

Työkielinäsi ovat suomi ja ruotsi (norjan tai tanskan kielen osaaminen on eduksi) sekä englanti, joten edellytämme näiden kielten sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista!

Edellytykset

Etsimme ennen kaikkea asiakaspalvelutaitoisia henkilöitä, jotka ovat kerryttäneet työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai vastaavasti pankki- ja/tai vakuutusalan tehtävistä. Koulutustaustasi tukee työkokemustasi (esim. kaupallinen).

Sinulla on myös ajan tasalla olevat IT-taidot ja hallitset erityisesti MS Office -tuoteperheen ohjelmistot. Olet reipas ja positiivinen asiakaspalvelija sekä motivoitunut ja joustava tiimityöskentelijä.

Edut

Axa Partners tarjoaa sinulle dynaamisen työympäristön, näköalapaikan kansainvälisen yrityksen toimintaan sekä haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän alansa johtavien ja monipuolisten tuotteiden parissa.

Yrityksen viihtyisät ja modernit toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Sörnäisissä.

Lisätiedot

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian lähettämällä meille englannin kielisen cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakuohjeiden mukaisesti.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter