(Poistunut julkaisusta)

Korvauskäsittelijä/ kesätyöntekijä
Potilasvakuutuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Potilasvakuutuskeskus (PVK) huolehtii keskitetysti terveydenhuollon yhteydessä aiheutuneiden henkilövahinkojen korvaamisesta potilasvahinkolain mukaisesti. PVK edistää potilasturvallisuutta tekemällä tutkimusta, laskelmia ja tilastoaineistoa. Keskuksen jäseniä ovat kaikki potilasvakuutuksia myöntävät vakuutusyhtiöt Suomessa. Järjestelmä on ollut lakisääteisenä vuodesta 1987 potilaiden ja hoitohenkilöstön turvana. Lue lisää verkkosivuiltamme www.pvk.fi

Meitä PVK:laisia on noin 85 ja työskentelemme neljässä eri ryhmässä korvauskäsittelyn eri työvaiheissa. Perustevaiheen käsittelyssä korvauskäsittelijä antaa vahinkoilmoituksen tehneelle henkilölle perustellun päätöksen vahingon korvaamisesta potilasvahinkolain mukaan. Korvausvaiheen käsittelyssä korvauskäsittelijä maksaa vahinkoa kärsineelle potilasvahingosta vahingonkorvauslain mukaiset korvaukset.

Haemme nyt korvauskäsittelyn avustaviin tehtäviin kokoaikaisia

Kesätyöntekijöitä

Tehtäviisi kuuluvat esim. selvitysten hankkiminen eri hoitolaitoksista, tulevan postin ja saatujen selvitysten käsittely, lausuntojen pyytäminen asiantuntijalääkäreiltä, avustavat toimistotyöt sekä puhelinpalvelu.

Työtä tukevat työtehtävistä riippuen erityisesti terveyden- tai sairaanhoitoalan opinnot, mutta myös esimerkiksi sosiaalialan tai kaupallisen alan opinnot. Eduksi olisi, jos olisit opinnoissasi alkuvaiheessa, ja että sinulla olisi mahdollisuus työskennellä meillä kesän 2019 jälkeen tuntityöntekijänä lukukausien aikana vähintään päivän viikossa opintojesi ohella sekä myös myöhempinä kesinä. Työ alkaa huhti-toukokuussa 2019 koulutusjaksolla. Tarkemmasta alkamispäivästä ja työsuhteen kestosta sovitaan erikseen.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisen tehtäväkentän ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Modernit työtilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa.

Työn sisältöä koskeviin tiedusteluihin vastaavat korvauslakimiehet Anne-Mari Hurskainen, puh. 040-450 4772 ja Marika Riekki, puh. 040 922 1165, mieluiten ma 21.1.2019 tai 28.1.2019 ja pe 25.1.2019 klo 10-11.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 31.1.2019 korvauslakimies Anne-Mari Hurskaiselle: anne-mari.hurskainen@vakuutuskeskus.fi. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n.