(Poistunut julkaisusta)

Korvausjohtaja
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Etsimme Tampereelle

KORVAUSJOHTAJAA

Vastaat noin 75 hengen korvausyksikön toiminnasta, jossa on vahvaa korvaustoiminnan asiantuntijaosaamista. Sinun tavoitteenasi on viedä Turva entistäkin tehokkaammaksi ja digitaalisemmaksi yhtiöksi unohtamatta erinomaista asiakaskokemusta. Raportoit vakuutuksista ja korvauksista vastaavalle johtajalle ja olet Turvan laajennetun johtoryhmän jäsen.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta isojen organisaatioiden johtamisesta. Tunnet uutta teknologiaa ja olet mielellään johtanut sen siirtämistä käytäntöön. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot ja olet taitava muutos- ja tietojohtaja. Kokemus asiakasrajapinnasta ja ymmärrys korvaustoiminnasta ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän vakavaraisessa vakuutusyhtiössä, jossa työntekijät ja asiakkaat viihtyvät!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel: konsulttijohtaja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444 tai research-konsultti Salla Lehto, puh. 050 568 8716. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.5.2020 mennessä sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku alkaa 11. toukokuuta 2020 ja päättyy 24. toukokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen