Korvausasiantuntija
If Vahinkovakuutus Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Voisi kai sitä kutsua Korvausasiantuntijaksi. 

Mutta itse asiassa haemme menestystarinoiden varmistajaa. 

Kun tavoite on korkealla, pitävä turvaverkko on erityisen tarpeellinen. Niin kauan kuin pyörät pyörivät ja toiminta rullaa, mikään ei estä menestystä. Kunnes tapahtuu jotain, joka vie huomion päivittäisen yritystoiminnan pyörittämiseltä. Asiakas loukkaantuu yrityksen toimitiloissa. Kaivuutyön yhteydessä rikkoontuu vesiputki. Vastuutiimissä autamme yritykset takaisin jaloilleen, kun jotain odottamatonta tapahtuu.  

Korvauspalvelu on vakuuttamisen konkreettisinta osa-aluetta: lopulta ratkaisevaa on se, kuinka kykenemme auttamaan asiakastamme silloin, kun vahinko on jo syntynyt. Olemme hiljattain yhdistäneet Claimsin yhdeksi Pohjoismaiseksi kokonaisuudeksi. Autamme vuosittain asiakkaitamme lähes 2 miljoonassa vahingossa ja maksamme korvauksia liki 10 miljoonaa euroa joka päivä. Meitä vahinkotilanteiden asiantuntijoita on Ifissä yhteensä 1.800, joista Suomessa n. 550.

Tehtäväsi

Onko sinulla kokemusta vastuuvahinkojen käsittelystä ja haluat auttaa asiakkaitamme ja korvausneuvojiamme menestymään työssään? Onko sinulla ratkaisukeskeinen ja ennakoiva lähestymistapa monimutkaiseen korvausten käsittelyyn? Pidätkö haasteista ja tiimityöstä?

Korvausasiantutijana työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden pitkäkestoisten ja monimutkaisten vahinkojen korvauskäsittely, pitäen sisällään asiakkuuksien ja korvausasioiden aktiivisen hoitamisen ja päätösten tekemisen laadukkaasti.  Sinulla on tukenasi Ifin osaavat kollegat niin omassa kuin muissakin yksiköissä.  Korvausasiantuntijana autat myös tuote-, underwriting- ja myyntiyksiköitä onnistumaan työssään sekä osallistut mahdollisiin projekteihin, joilla kehitämme toimintatapojamme.

Tiimisi

Kuulut Ifin vastuukorvaustiimiin, joka on osa uutta Large & International Claims -yksikköä. Tiimi sijaitsee Turussa ja Espoossa, ja siihen kuuluu korvausneuvojia, korvausasiantuntijoita ja korvauslakimiehiä. Työyhteisössämme uskomme toisten auttamiseen ja kannustamme proaktiiviseen otteeseen ja tekemisen meininkiin kaikilla tasoilla. Meille onkin tärkeää, että sydämesi sykkii kollegoidesi auttamiselle. Tarjoamme sinulle lähellä asiakasta olevia ja monipuolisia tehtäviä, joita pääset ratkomaan yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.  

Kuka olet?

Sinulla on vastuuvahinkojen korvauskäsittelystä useamman vuoden kokemus. Laajempi vakuutusosaaminen on eduksi korvausasiantuntijan tehtävässä. Työskentelystäsi huokuu asiakaspalveluhenkisyyttä ja arvostat yleisesti asiakaspalvelua. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, ja sinulla on myös kyky itsenäiseen päätöksentekoon. Omaat hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot. Olet lisäksi kiinnostunut projektityöskentelystä ja sinulla on aito halu kehittää työtapojamme. Osaat myös organisoida ja priorisoida omaa työtäsi sekä pitää kiinni aikatauluista.

Sinulla on myös

  • soveltuva alempi- tai ylempi korkeakoulututkinto (esim. tradenomi, KTM, OTM)
  • Sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Positiivinen ja proaktiivinen asenne
  • Hyvät verkostoitumistaidot

Käytännön asiat ja lisätiedot: 

Työsuhde: Vakituinen 

Viimeinen hakupäivä: 30.9.2021

Työn sijainti: Turku tai Espoo

Saat lisätietoja tehtävästä tulevalta esihenkilöltäsi, Saana Honkanen 050 424 5395 (soittoajat ke 15.9. klo 13-14 ja ke 29.9. klo 13-14)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot