(Poistunut julkaisusta)

Korvausasiantuntija
Potilasvakuutuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Potilasvakuutuskeskus (PVK) huolehtii keskitetysti terveydenhoidon yhteydessä aiheutuneista henkilövahingoista potilasvahinkolain mukaisesti. PVK edistää potilasturvallisuutta tekemällä tutkimusta, laskelmia ja tilastoaineistoa. Keskuksen jäseniä ovat kaikki potilasvakuutuksia myöntävät vakuutusyhtiöt Suomessa. Järjestelmä on ollut lakisääteisenä vuodesta 1987 potilaiden ja hoitohenkilöstön turvana. Lue lisää verkkosivuiltamme www.pvk.fi.

Meitä PVK:laisia on noin 85 ja työskentelemme neljässä eri ryhmässä korvauskäsittelyn eri työvaiheissa. Korvattavan potilasvahingon käsittelystä ja korvausten maksamisesta huolehtii PVK:n korvausryhmä, jossa meitä työskentelee 16 korvauskäsittelijää, korvausasiantuntija, asiantuntija ja ryhmävastuullinen korvauslakimies. Korvausryhmän korvausasiantuntija hoitaa saapuneita korvaushakemuksia ja maksaa vahingonkärsineelle korvaukset aiheutuneesta henkilövahingosta. Korvauksia maksetaan muun muassa tilapäisen ja pysyvän haitan korvauksina sekä kulukorvauksina. Maksettavat korvaukset määräytyvät potilasvahinkolain ja vahingonkorvauslain säännösten mukaan. Korvausasiantuntija toimii korvausryhmän korvauskäsittelijöiden työn tukena, vaativan korvauskäsittelyn kysymyksissä ja/tai korvausjärjestelmän teknisissä kysymyksissä. Korvausasiantuntija osallistuu korvaustoiminnan kehittämistyöhön osana suunnitteluryhmää.

Haemme nyt korvausryhmämme vahvistukseksi määräaikaisiin työsuhteisiin

kahta korvausasiantuntijaa

 

Mitä tarjoamme?

Tehtäviisi kuuluu henkilövahinkojen kokonaisvaltainen korvauskäsittely. Työnkuva voi painottua vaativan korvauskäsittelyn konsultaatioiden hoitamiseen ja vastaamiseen ja/tai korvausjärjestelmiin liittyviin tehtäviin. Korvausasiantuntijana toimit korvauskäsittelijöiden työn tukena, kouluttaen ja neuvoen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä korvausryhmän asiantuntijan ja korvauslakimiehen kanssa. Teet yhteistyötä niin Potilasvakuutuskeskuksen sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa sekä osallistut erilaisiin yksikön ja korvausryhmän sisäisiin kehityshankkeisiin.

Monipuolinen ja vaihteleva työnkuva tarjoaa haasteita ja mahdollisuuden kehittyä potilasvahinkojen asiantuntijaksi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja mukavan työpaikan kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Työskentelemme itsenäisesti, mutta toisiamme tukien. Työyhteisömme on avoin ja kehitysmyönteinen ja meille on tärkeää hyvä joukkuehenki ja työssä viihtyminen, mihin panostamme jatkuvasti.

Modernit työtilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahden metroaseman vieressä.

Määräaikaisten työsuhteiden perusteena on perhevapaiden sijaisuudet. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Mitä odotamme?

Sinulla on vahvaa osaamista ja kokemusta henkilövahinkojen korvauskäsittelystä.

Odotamme sinulta hyvää kirjallisen ilmaisun taitoa, tarkkuutta sekä reipasta työskentelytyyliä. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja kyvyn tehdä päätöksiä. Tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa, kannustaen hyvään työhön. Eduksi luetaan myös englannin ja ruotsin kielen taidot, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antavat korvauslakimies Riina Koivula (puh. 040 922 1163) ma 7.1. klo 11–12 ja ke 9.1. klo 14-15 ja asiantuntija Kirsti Kostamo-Kleemola (puh. 040 4504 569) pe 11.1. klo 12-13.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.1.2019 sähköpostilla osoitteeseen riina.koivula@vakuutuskeskus.fi Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Miten etenemme?

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään ryhmähaastatteluna torstaina 24.1.2019 klo 15.30 alkaen Potilasvakuutuskeskuksessa. Ryhmähaastatteluun valituille ilmoitamme valinnasta perjantaina 18.1.2019.