(Poistunut julkaisusta)

Korttiasiantuntija
POP Pankkikeskus osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

Bonum Pankki Oyj toimii POP Pankkien keskusluottolaitoksena ja vastaa POP Pankkien yhteenliittymän maksujenvälitys- ja selvityspalveluista, rahoituksen välityksestä, likviditeetin hallinnasta, korttipalveluista ja muista POP Pankkien liiketoimintaa tukevista palveluista.

 

Haemme Bonum Pankin palvelukseen POP Pankkien Visa-korteista vastaavaan tiimiin

KORTTIASIANTUNTIJAA

Korttitiimissä vastataan kokonaisvaltaisesti POP Pankkien Visa -tuotteista ja liiketoiminnasta. Korttiasiantuntija on korttimaksamisen ja korttiliiketoiminnan tukitehtävien asiantuntija varmistaen liiketoiminnan päivittäisen toimivuuden, laadukkaan sisäisen tuen POP Pankin palvelukeskukselle sekä asiantuntijuuden kehitysprojekteissa. Korttiasiantuntija on liiketoiminnan kannalta tuotteiden, palveluiden ja tärkeiden operatiivisten prosessien sekä järjestelmien asiantuntija. Korttiasiantuntija seuraa liiketoiminnan operatiivisia päivittäisiä rutiineja ja palveluiden toimimista erilaisten järjestelmien, raporttien, sähköpostien sekä tietovaraston kautta. Korttiasiantuntija reagoi tuotannon häiriöihin ja koordinoi sisäisesti häiriön vaikutuksista ja seurauksista tarvittaville tahoille. Lisäksi Korttiasiantuntija vastaa korttireklamaatioiden sekä korttiväärinkäyttöjen selvittämisestä kolmansien osapuolien kanssa.

Korttiasiantuntija osallistuu liiketoiminnan operatiivisena asiantuntijana kehitysprojekteihin sekä yhteistyöhön kolmansien osapuolien kanssa. Korttiasiantuntija osallistuu ulkoistettujen palveluiden tarkkaan seurantaan ja yhteistyön kehittämiseen.  Korttiasiantuntija hoitaa lisäksi luottopäätöksiä sekä tukee pankkeja korttiluottopäätöksissä.

 

Tarkempia tehtäviä ovat esimerkiksi:

 • Yhteistyökumppaneiden sekä pankin operatiivisten käyttöjärjestelmien asiantuntijuus
 • Operatiivinen yhteistyö kolmansien osapuolien kanssa
 • Tuki Palvelukeskukselle
 • Osallistuminen koulutusmateriaalin ja työohjeiden laatimiseen sekä kouluttamiseen
 • Häiriöiden koordinointivastuu
 • Osallistuminen liiketoiminnan kehittämiseen, kehitysprojekteihin sekä testaukseen
 • Raportointi, täsmäytykset ja kirjanpidon prosessit
 • Korttiliiketoiminnan päivittäistuotannon seuranta
 • Kortinvalmistusprosessin materiaalien varastonhallinta ja tilaukset

 

Odotamme sinulta:

Toimenkuva on erittäin monipuolinen ja soveltuu henkilölle, jolla on aitoa kiinnostusta korttimaksamista ja sen prosesseja kohtaan. Pienessä tiimissä pääsee osallistumaan laajasti ja ottamaan roolia osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.  Sinulla on mieluusti kokemusta korttimaksamisen liiketoiminnasta esimerkiksi asiakaspalvelu- tai taustatehtävistä ja haluat nyt oppia lisää etkä pelkää laajaa vastuuta ja hyvin monipuolisia työtehtäviä. 

Korttiasiantuntijan lähitiimissä toimivat tuotepäälliköt ja arjen työparina toinen asiantuntija.   Korttiasiantuntija raportoi Bonum Pankin Vähittäispankin vetäjälle.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja päästä osallistumaan korttiliiketoiminnan prosessien toteuttamiseen, ohjaamiseen ja kehittämiseen
 • Tiiviin lähitiimi ja koko keskusyhteisön tuen
 • Ketterän ja mutkattoman yrityskulttuurin
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut

 

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.9.2020 mennessä "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Vähittäispankin vetäjä Anne Korte 050 33 669 33 tai anne.korte@poppankki.fi.