(Poistunut julkaisusta)

Kortillisia asuntosiivoojia pääkaupunkinseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Haluatko mukaan tiimiimme tekemään itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Haemme nyt


KOKOAIKAISIA  ASUNTOSIIVOOJIA


pääkaupunkiseudun alueelle. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää! Työnkuva on selkeäpiirteinen – siivoojana tehtäväsi on huoneistosiivous sekä asuinkiinteistöjen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Tämän lisäksi teet perussiivouksia. Tärkeä osa työtäsi on tietysti myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen palveluasenteen kera - hymyilet ja tervehdit sekä tarpeen tullen neuvot ja opastat. Asiakaskohteisiin lähdetään aamulla L&T:n autolla pääkonttoriltamme Helsingin Pitäjänmäestä.


Työn liikkuvan luonteen vuoksi tarvitset ehdottomasti B-ajokortin. Toivomme, että sinulta löytyy asiakasystävällinen asenne ja reipas ote työhön - perehdytämme kaiken muun! Työ sisältää asiakaspalvelutilanteita, joten riittävä suomen tai englannin kielen taito on myös tärkeää.

 

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös hyvät työvälineet, jotka ovat tukenasi työnteossa.


                                                                    Olisiko tässä sopiva pesti sinulle?

 

Täytäthän hakemuksen nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 22.9. mennessä. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä käsittelemme hakemuksia koko ajan ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti kun sopiva henkilö löytyy. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.