(Poistunut julkaisusta)

Kortillinen siivooja pääaukaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Oletko luonteeltasi aktiivinen ja tykkäät, että päiväsi ovat hyvin vaihtelevia? Tässä olisi oiva tilaisuus, sillä etsimme Pääkaupunkiseudulle ajokortillista

 

MONIKOHDESIIVOOJAA 

meidän LUOTTOPAKIKSI! Kohteesi tulevat sijaitsemaan Vihdin, Espoon, Vantaan ja Tuusulan alueilla. Tässä tehtävässä työskentelet eri kohteissa ympäri pääkaupunkiseutua, positiivisella asenteella! Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualojen PL 3 mukainen eli 11,20€/h, sekä mahdolliset iltalisät. Työ on iltapainotteista ja työtunteja kertyy viikossa 30h. Tässä tehtävässä työkalustoosi kuuluu niin älypuhelin, kuin myös siivousvälineet.

 

Tehtävästä suoriutuaksesi:

 

*Olet luonteeltasi pelkäämätön uusia tilanteita kohtaan ja osaat toimia itseohjautuvasti

*Olet luotettava ja pystyt myös joustamaan tilanteen niin vaatiessa.

*Sinulla on mielellään jo siivousalan kokemusta ja taskustasi löytyy vähintään B-luokan ajokortti.

*Ennen kaikkea positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan on tärkeä valttikortti, sillä työsi tuloksella on oikeasti merkitystä!

*Tulet toimeen englannin - sekä suomen kielellä.

 

Mitä tästä jää sinulle käteen?

 

Ensinnäkin palkka, joka maksetaan pilkulleen sovitun mukaan. Sairauden sattuessa kehiin astuu sairauskassamme, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet. Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä. Tärkeimpänä kaikista sinulla olisi kuitenkin reilu pomo, mahtava tiimi ja tilaisuus rakentaa itsesi näköinen urapolku. L&T:llä tuetaan oman työn ohella kouluttautumista ja nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia uusiin tehtäviin.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi