(Poistunut julkaisusta)

Korson seurakunnan ylivahtimestari
Vantaan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Korson seurakunnassa on haettavana ylivahtimestarin virka

Ylivahtimestari toimii Korson seurakunnan kirkonpalveluskunnan lähiesimiehenä. Ylivahtimestari vastaa kokonaisuudessaan kirkonpalveluskunnan työstä sekä osallistuu myös käytännön työhön. Ylivahtimestari vastaa yhteistyössä kiinteistö- ja tilapalveluiden kanssa seurakunnan kiinteistöihin liittyvistä hankkeista, seurakunnan avain- ja kulunhallinnasta sekä toimii seurakunnan pelastusjohtajana. Koska seurakunnalla on useampia toimipisteitä ja niiden hoito on ylivahtimestarin vastuulla, tehtävän hoidossa edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Ylivahtimestariksi haetaan henkilöä, joka ymmärtää vahtimestarin työn tärkeyden seurakunnan toiminnan kannalta. Seurakunnallisen toiminnan ja toimitusten tuntemus ja suntion työn käytännön kokemus on välttämätöntä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Hyvät esimiestaidot, yhteistyökykyisyys, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja joustavuus ovat ominaisuuksia, jotka auttavat tehtävän hoitamisessa. Lisäksi valittavalla henkilöllä on oltava riittävät IT-taidot. Ylivahtimestarin esimiehenä toimii kirkkoherra. Vahtimestaritoiminta kuuluu hallinnollisesti yhteisten palvelujen kiinteistö- ja tilapalvelut -yksikölle.

Hakijan eduksi katsotaan suntion ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja soveltuva työkokemus. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Virassa on 6 kk koeaika. Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Ylivahtimestarin tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 501. Tehtävän peruspalkka on 2277,10€//kk. Lisäksi voidaan maksaa kokemuksen perusteella määräytyvää vuosisidonnaista palkanosaa, jonka suuruus on enintään 15 % tehtävän peruspalkasta. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES mukaista yleistyöaikaa, joka on 116,25 tuntia/kolmen viikon jaksossa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kirkko HR:n kautta osoitteessa rekry.evl.fi 14.11.2018 klo 15.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemuksen ja CV:n voi toimittaa kirjallisesti 14.11.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Korson seurakunta, Merikotkantie 4, 01450 Vantaa. Kuoreen merkintä ”Korson ylivahtimestari”. Emme vastaanota sähköpostilla tulleita hakemuksia. Haastattelut pidetään Korson kirkolla 19.11.2018 klo 13-17.00 välillä ja mahdolliset henkilöarvioinnit viikolla 47.

Lisätietoja virasta antavat virka-aikana Korson seurakunnan ylivahtimestari Ilkka Niemi p. 050 4203984 tai kirkkoherra Tuomas Antola p. 044 4220355. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.