(Poistunut julkaisusta)

Korkeapaineruiskumaalari
Alahärmän Konemaalaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Alahärmän Konemaalaus Oy on teolliseen metallin pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, joka on perustettu jo vuonna 1985. Yrityksessä tehdään alihankintana metallin teollista pintakäsittelyä, johon kuuluu metallin kemiallinen mustaus, metallin fosfatointi, korkeapaineruiskumaalaus ja teräsraepuhallus.

Etsimme KORKEAPAINERUISKUMAALARIA raskasteollisuuteen Alahärmän Konemaalaukselle. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työ on kokoaika työtä ja työtä tehdään arkipäivisin.

Hakijoilta odotamme sitoutuneisuutta, hyvää asennetta työntekoon, oma-aloitteisuutta, sekä oppimishalua. Työhön perehdytetään, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta korkeapaineruiskumaalauksesta. Eduksesi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta teollisesta maalauksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Eduksesi katsomme myös, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta trukilla ajosta.

Oletko juuri sinä etsimämme huippu tyyppi, joka kykenee itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn? Oletko valmis oppimaan uutta arvostetussa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, jätä hakemus meille jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuprosessin suorittaa Go On Seinäjoki.
Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.
Yritykseen voit tutustua paremmin etukäteen osoitteessa http://www.ahkm.fi/fi/

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.