(Poistunut julkaisusta)

Korkeapaineruiskumaalari
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018
Etsimme asiakkaallemme Peräseinäjoelle KORKEAPAINERUISKUMAALAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta metallituotteiden maalaamisesta korkeapaineruiskulla.

Tarjolla on määräaikainen työsuhde kesän ajaksi ja mahdollisuus jatkoon kesän jälkeen on. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko juuri sinä etsimämme osaaja, joka kykenee virheettömään jälkeen sekä itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn? Oletko valmis oppimaan uutta ja tuomaan oman ammattitaitosi esille arvostetussa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, jätä hakemus meille jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuprosessin suorittaa Go On Seinäjoki. Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786 cici.maki-hakola@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.