(Poistunut julkaisusta)

Korkeapaineruiskumaalari teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme asiakkaallemme Pomarkkuun teollisuusmaalaria.

Työnkuvaus:
Työ sisältää teollisuuden märkämaalausta mm. kaksikomponenttisella polyuretaanimaalilla. Lisäksi työnkuvaan kuuluu ripustus, pakkaus, lähetteiden sekä rahtikirjojen teko ja tarkistus ja muut maalaamon oheistyöt. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja/tai alan koulutusta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis alan ammattilainen, vaan hyvä asenne ja halu kehittyä ovat myös tärkeässä roolissa! Trukilla ajotaito katsotaan myös eduksi. Työtä tehdään päivävuorossa klo 7-15:30 välisenä aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta
- luotettavuutta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa tammi-helmikuun vaihteessa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: teollisuusmaalaus, korkeapaineruiskumaalari, teollisuus, maalari, päivätyö