(Poistunut julkaisusta)

Korkeapaineruiskumaalari Outokumpuun
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Metso Outotec -konserniin kuuluva Outotec Turula Oy on yli 40 vuotisen historiansa aikana valmistanut koneita, komponentteja ja laitteita sekä kokonaisia tuotantolinjoja. Henkilöstöä on n. 130 ja liikevaihto yli 30M€ vuodessa. Lisätietoja https://www.mogroup.com/fi/

Haemme Outokumpuun Metso Outotec Turulaan ammattitaitoisia

KORKEAPAINERUISKUMAALAREITA

Tehtävässäsi korkearuiskumaalarina pintakäsittelet ja maalaat raskasta rautaa olevia kappaleita teollisella linjastolla. Jos sinulla on Norsok -pätevyys luemme sen eduksesi, kuten myös hiekkapuhalluksen ja peittauksen osaamisen.

Työsopimus on alkuun määräaikainen (n. 6kk) ja se solmitaan Manpowerin kanssa mutta sinulla on loistava mahdollisuus rekrytoitua Outotecin kirjoille määräaikaisuuden jälkeen. Aloitus viimeistään maaliskuun puolessa välissä. Työ on 2 -vuorotyötä, vuoroviikoin: aamuvuoro ma-pe klo 6-14 ja iltavuoro ma-to klo 14-24.

Edellytämme:

-tehtävään soveltuvaa koulutusta

-aikaisempaa kokemusta korkeapaineruiskumaalarin työstä

-aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta

-tarkkuutta ja huolellisuutta

-positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

-piirustustenlukutaitoa

-pystyt tekemään 2- vuorotyötä

-suomen kielen hyvää hallintaa

Tarjoamme:

Mielenkiintoisen työmahdollisuuden uudella maalipumppulinjastolla, miellyttävät työskentelyolosuhteet ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Palkka on reilu, kokemuksen mukaan ja tarvittaessa avustamme asunnon löytymisessä. Työvuoron jälkeen sinulla on mahdollisuus käydä vaikkapa saunassa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti tai viimeistään 26.2.2021 www.manpower.fi-sivustolla rekisteröitymällä hakijaksi ja liittämällä CV:si. Tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Manpowerin Seniorkonsultti Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai sähköpostitse mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.