(Poistunut julkaisusta)

Korkeapaineruiskumaalari, Kauhava
Go On Seinäjoki/ Alahärmän Konemaalaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Asiakasyrityksemme työntekijän pitkäaikaisen työsuhteen päättyessä, etsimme hänen tilalleen korkeapaineruiskumaalaria raskasteollisuuteen Alahärmän Konemaalaukselle!

Alahärmän Konemaalaus Oy on teolliseen metallin pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, joka on perustettu jo vuonna 1985. Yrityksessä tehdään alihankintana metallin teollista pintakäsittelyä, johon kuuluu metallin kemiallinen mustaus, metallin fosfatointi, korkeapaineruiskumaalaus ja teräsraepuhallus.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta metallituotteiden maalaamisesta korkeapaineruiskulla. Isoimmat rungot ja kappaleet kulkevat ratoja pitkin vaunuilla, mutta koska pienempiä kuljetetaan trukeilla, katsomme aikaisemman kokemuksen trukilla ajosta olevan eduksi.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja työt alkavat tammikuun aikana sopimuksen mukaan.

Oletko juuri sinä etsimämme osaaja, joka kykenee virheettömään jälkeen sekä itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn? Oletko valmis oppimaan uutta ja tuomaan oman ammattitaitosi esille arvostetussa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, jätä hakemus meille jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuprosessin suorittaa Go On Seinäjoki. Lisätietoja Anita Koskiselta numerosta 0400 182 668 tai anita.koskinen@go-on.fi. Yritykseen voit tutustua paremmin etukäteen osoitteessa http://www.ahkm.fi/fi/!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.