(Poistunut julkaisusta)

Korkeapaineruiskumaalari, Alahärmän Konemaalaus Oy
Alahärmän Konemaalaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018
Alahärmän Konemaalaus Oy on teolliseen metallin pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, joka on perustettu jo vuonna 1985. Yrityksessä tehdään alihankintana metallin teollista pintakäsittelyä, johon kuuluu metallin kemiallinen mustaus, metallin fosfatointi, korkeapaineruiskumaalaus ja teräsraepuhallus.

Etsimme KORKEAPAINERUISKUMAALARIA raskasteollisuuteen Alahärmän Konemaalaukselle.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa kokemusta metallituotteiden maalaamisesta korkeapaineruiskulla. Isoimmat rungot ja kappaleet kulkevat ratoja pitkin vaunuilla, mutta koska pienempiä kuljetetaan trukeilla, katsomme aikaisemman kokemuksen trukilla ajosta olevan eduksi.

Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Oletko juuri sinä etsimämme osaaja, joka kykenee virheettömään jälkeen sekä itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn? Oletko valmis oppimaan uutta ja tuomaan oman ammattitaitosi esille arvostetussa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, jätä hakemus meille jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuprosessin suorittaa Go On Seinäjoki. Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi. Yritykseen voit tutustua paremmin etukäteen osoitteessa http://www.ahkm.fi/fi/!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.