Korkealuokkaisen siemenperunatuotannon hoitajaa
Suomen siemenperunakeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haemme vakituiseen työsuhteeseen, sitoutuneeseen ja ammattitaitoiseen lähtöaineiston ylläpitotiimiimme uutta

Korkealuokkaisen siemenperunatuotannon hoitajaa

Tässä työtehtävässä huolehdit työhön osallistuen yhdessä muun ylläpitotiimin kanssa siitä, että laboratoriossa mikrolisäyksellä tuotetuista taimista saadaan turvallisesti ja tehokkaasti tuotettuja ensimmäisen sukupolven mukuloita kasvihuoneissa ja jatkosukupolvia avomaalla. Tehtävässä toimit ylläpitotiimin jäsenenä ja vaikutat koko osaston tulokseen.

Tehtäviisi kuuluu osallistua ylläpitoaineiston tuotannon suunnitteluun ylläpitotiimin ja myyntiosaston kanssa ja käytännön toteutuksiin eri vaiheissa. Huolehdit kasvihuonetuotannon yksityiskohtaisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja tarvikehankinnoista. Avustat tarvittaessa laboratoriossa ja maatilalla lisäykseen liittyvissä tehtävissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä SPK:n muiden asiantuntijoiden kanssa ja olet vahvasti mukana ylläpito-osaston tavoitteiden toteuttamisessa. Opit tuotettavien lajikkeiden erityisominaisuudet ja -tarpeet tuloksellisen tuotannon järjestämiseksi. Huolehdit muun ylläpitotiimin kanssa siitä, että ylläpitoaineistolle teetetään asetusten mukaiset testaukset ja tarkastukset Ruokaviraston toimesta. Olet myös aloitteellinen toiminnan kehittämisessä entistä laadukkaammaksi ja tuloksellisemmaksi.

Osallistut myös harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden opastamiseen oman toimialueesi tehtävissä. Tarvittaessa olet valmis osallistumaan myös varsinaisen työalueesi ulkopuolisiin tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Paula Ilola +358 407184146 paula.ilola(at)spk.fi kello 9.00-19.00 välisenä aikana, poissulkien viikko 10. Laita hakemuksesi palkkatoiveineen 26.3.2021 kello 16.00 mennessä osoitteeseen SPK/työpaikkahakemus, Leppiojantie 31, 91800 Tyrnävä  tai paula.ilola(at)spk.fi

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen hyvin erilaisten asiantuntijoiden joukossa. Työskentelet mielelläsi osana asiantuntijatiimiä, mutta osaat olla myös oma-aloitteinen. Omaat suunnitelmallisen, tarkan ja rauhallisen työtavan.

Teet mielelläsi monipuolisia asioita tarpeen tullen ja haluat kehittää itseäsi huippuasiantuntijaksi.  Olet motivoitunut tekemään työtäsi siemenperunoiden parissa. Tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskentelyyn lämpimissäkin olosuhteissa.

Arvostamme peruna-alan ja kasvintuotannon kokemusta. Maatalous- tai puutarha-alan koulutus luetaan tehtävän hoidossa eduksi. Englannin kielen taito on suotava uuden tiedon etsimisessä ja ruotsin kielen taito luetaan eduksesi. Tehtävä on normaalisti arkipäivisin tapahtuvaa ja työaika kello 7.45–16.00. Edellytämme kuitenkin kykyä joustaa työajoissa tarvittaessa tuotantokiireiden aikana ja mahdollisia viikonloppu päivystyskäyntejä kesäajalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastavaan, itsenäiseen, vaihtelevaan ja monipuoliseen tehtävään innokkaassa, kehittyvässä yrityksessä sekä tiimissä ja olla osana kotimaista ruokahuoltoketjua.

 

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426946
  • Tehtäväalue: Maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: Leppiojantie 31, Tyrnävä
  • Sijainti: Tyrnävä
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Paula Ilola +358 407184146 paula.ilola(at)spk.fi kello 9.00-19.00 välisenä aikana, poissulkien viikko 10. Laita hakemuksesi palkkatoiveineen 26.3.2021 kello 16.00 mennessä osoitteeseen SPK/työpaikkahakemus, Leppiojantie 31, 91800 Tyrnävä  tai paula.ilola(at)spk.fi