(Poistunut julkaisusta)

KORKEAKOULUYKSIKÖN JOHTAJA
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Johtajana sinulla on vastuu yksikkösi taloudesta ja henkilöstöstä, sekä yksikölle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Korkeakouluyksikön johtaja raportoi rehtorille/toimitusjohtajalle ja kuuluu Laurean johtoryhmään.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vakuuttavia näyttöjä asiatuntijaorganisaation tuloksellisesta johtamisesta. Olet innostunut uusista tavoista oppia ja opettaa, sekä rakentaa vahvoja työelämähankkeita. Sinulla on vahvat ammatilliset verkostot, ja olet tottunut tekemään uusia avauksia ja hyödyntämään verkostosi vahvuuksia. Myös kansainvälinen toiminta on sinulle tuttua. 

Odotamme sinulta vahvaa esimieskokemusta, halua sitoutua korkeakouluyhteisön pitkäjänteiseen kehittämiseen ja hyvää englannin kielen taitoa. Työskentelytavoiltasi olet avoin, suora ja yhteistyöhaluinen. Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista kelpoisuutta (mahdollisuus hankkia työn ohessa), kykyä tulokselliseen johtamiseen sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Tohtorin tutkinto katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle innostuneen ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 10.8.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultti Seija Malmi puh. 040 522 5330 ja Laurean rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski puh. 046 856 7660.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 27.4.2020. Löydät tehtävän viitenumerolla FI-15215.