(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluyksikön johtaja
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haemme kokenutta johtamisen ammattilaista johtamaan uutta korkeakouluyksikköä, joka aloittaa toimintansa uudistuvassa organisaatiossa 1.1.2019. Korkeakouluyksiköt vastaavat koulutustehtävänsä lisäksi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta, aluekehitystoiminnasta ja –palveluista sekä liiketoiminnasta.

Korkeakouluyksikön johtaja

Johtamasi korkeakouluyksikkö vastaa ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin johtavasta koulutuksesta ja ammattikorkeakoulututkintoihin kuuluvista yhteisistä digitaalisista tutkinnon osista sekä verkkopedagogiikan kehittämisestä. Korkeakouluyksikön johtajana sinulla on erinomaiset edellytykset kehittää yksikön toimintaa Laurean strategian mukaisesti, jolloin sinulla on vastuu yksikön taloudesta ja henkilöstöstä. Korkeakouluyksikön johtaja on rehtorin/toimitusjohtajan alainen ja kuuluu Laurean johtoryhmään.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvoja näyttöjä asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja näkemys siitä, miten uusi Korkeakouluyksikkö saadaan vastaamaan sille asetettuihin vaateisiin. Odotamme sinulta vahvaa esimieskokemusta, halua sitoutua korkeakouluyhteisön pitkäjänteiseen kehittämiseen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tehtävässä edellytetään tohtorin tutkintoa ja pedagogista kelpoisuutta (mahdollista hankkia työn ohessa), kykyä tulokselliseen johtamiseen sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.   

Tarjoamme sinulle kehittämiseen orientoituneen työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin.

Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Tikkurilassa tai Leppävaarassa. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori/toimitusjohtaja Jouni Koski, puh. 046 856 7660 (varmimmin ma 3.9. klo 14.30-16 ja to 6.9. klo 16-17.30) ja Psyconin konsultti Rauna Kautto, puh. 020 7101 242, pe 7.9. klo 10-11 ja ke 12.9. klo 12-13. Hakijoita pyydetään alustavasti varaamaan perjantai 5.10. haastatteluja varten.

Hakuaika päättyy 16.9. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.psycon.com/jobs